سلام خانما خامه منجمد گلرود گرفتم باید کامل بذارم آب آب بشه بعد بزنم فرم بگیرم؟ یه قسمتشو گذاشتم وقتی مثل بستنی لیوانی نرم شد زدم اولش خوب بود بعد پنج دقیقه با همزن یکم شل شد باید به زدن ادامه میدادم یا زیاد زدم ؟ ماریا قناد عزیز آنلاین نیست که جواب بده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول برار مثه بستنی روان بشه بعد با هم زن ۵دقیقخ با دور تند بزن ۸دقیقه با دور کند بعد که دیدی یوار های ظرف خیس شد یعنی کامل فرم گرفته خامه بعد خسک کن خامه کشی رو شروع کن ظرفت هم حتما یا شیشه ایی باشه یا استیل
دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍
درست کردم خامه یه مقدار سخته باید بزاری نیم ساعت فریزر وقتی اوردی از فریزر بیرون باید یه ظرف بزرگتر رو پر از یخ کنز و ظرف خامتو بزاری روی ظرف یخ نباید تامه گرم بشه بعد با لیسک یا همزن در یک جهت از بیرون به داخل خامه هارو تند تند بزنی یه مقدار که زدی باید باز بزاری فریزرنیم ساعت( راستی ترجیحا ظرفی که خامه ها داخلشن در دار باشه که وقتی وسطای کار خواستی بزاری فریزر درشو ببندی محکم اگر در دار نداشتی سلفون بکش جای ورود و خروج هوا نداشته باش )بعد نیم ساعت باز خامه هارو بزار روی یخا و بزن اینقدر باید بزنی که رد همزن روی خامه بمونه و ظرفو چپه کردی خامه نریزه صفت و حالت گیر بشه یعنی حالت همزن روی خامه بمونه اگر باز کیاز بود بزار فریز باز بزن بعد که خامت التدار شد بزار باز فریزر بعد کیکتو قشنگ برش بده و همه لبه هاشو صاف کن که هم سطح باشه دور تا دورش