2777
2789
عنوان

اونایی که خامه کشی کیک بلدن خواهشا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 42 پست
بعد پنج شش دقیقه زدن این شکلی شد از حالت فرم گرفته دراومد

خامه نباید روون باشه باید به سفتی بستنی سنتی باشه تا شروع به زدنش بکنی یعنی نیمه منجمد

ظرفت باید شیشه ای یا فلزی باشه نه پلاستیکی

پره های هم زن و ظرفت سرد باشن

خامه های من همیشه این موارد رو رعایت میکنم عالی فرم میگیرن

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درست کردم خامه یه مقدار سخته باید بزاری نیم ساعت فریزر وقتی اوردی از فریزر بیرون باید یه ظرف بزرگتر ...

ممنون عزیزم آخه ماریای عزیز که قناد سایت هستن فقط خامه رو از فریزر میذارن بیرون و تو محیط خنک با همزن میزنن ولی برای من نشد انگار

ممنون عزیزم آخه ماریای عزیز که قناد سایت هستن فقط خامه رو از فریزر میذارن بیرون و تو محیط خنک با همز ...

خواهش میکنم نمیدونم اون چه نوع خامه ای هستش من با خامه های صبحانه همیشه وقتی میخوام درست کنم این مراحل  و طی میکنم اگر راه اسونتری فهمیدی به منم حتما بگو😍 

آره خوبه بزن برای من همیشه نزدیک ۸تا۱۰ دقیقه طول میکشه تا فرم بگیره اینقدر بزن که دیگه از کاسه برنگرده پایین. دیدی بر نمیگرده به کوچولو دیگه بزن و تمام . زیاد نزنی که کره میشه

در ضمن خامه ای که یکبار فرم گرفته باشه دفعه دوم خوب فرم نمیگیره 

آره خوبه بزن برای من همیشه نزدیک ۸تا۱۰ دقیقه طول میکشه تا فرم بگیره اینقدر بزن که دیگه از کاسه برنگر ...

نه اینو دوباره گذاشتم بیرون،بمحض اینکه فرم گرفت دیگه ادامه ندم؟ میشه آنلاین باشید عکس گذاشتم ببینید 🙏

خواهش میکنم نمیدونم اون چه نوع خامه ای هستش من با خامه های صبحانه همیشه وقتی میخوام درست کنم این مرا ...

خامه ی صبحانه اگر استفاده میکنی باید حتما بهش پودر خامه اضافه کنی تا درصد چربیش بره بالا ولی بهترین گزینه خامه قنادیه که تو لوازم قنادیا زیاده

نه اینو دوباره گذاشتم بیرون،بمحض اینکه فرم گرفت دیگه ادامه ندم؟ میشه آنلاین باشید عکس گذاشتم ببینید ...

خوب که فرم گرفت ادامه نده که کره نشه