2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم رفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 5412 بازدید | 112 پست
وای عزیزم اینو تو یه کانال دیدم چندروز پیش  حتما حتما پیگیری کن 👇👇 #هشدار_اعضا #مواظب_باشیم ...

همین اتفاق هم برای دوست برادرم افتاده بود انگار زندانی کرده بودنش بعد برادرم هم برده بودن توی خونه زندانی کرده بودن اول روانگردان میدن بعد ازشون پول میگیرن ولی برادرم از دستشون فرار کرده بود اما دوستش توی دام افتاده بود بعد که متوجه شده بود کلی ازش پول گرفته بودن

https://snn.ir/fa/news/798556/دام-شرکت-هرمی-موسوم-به-qnet-برای-جوانان

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش گفتن یه کار سپاهیه فروشگاهه و این جور چیزا فقط ۱۵روز آموزش داره  اینم رفته الان ۴روزه زنگ ...

ناراحت نشی عزیزم. ولی تا سرش به سنگ نخوره و یک پولی از دست نده بیخیال نمیشه... خودتو اذیت نکن....

همین اتفاق هم برای دوست برادرم افتاده بود انگار زندانی کرده بودنش بعد برادرم هم برده بودن توی خونه ز ...

خدا خودش بهم رحم کنه 

آواره شدم خونه داداشم میمونم

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ناراحت نشی عزیزم. ولی تا سرش به سنگ نخوره و یک پولی از دست نده بیخیال نمیشه... خودتو اذیت نکن....

سرش ب سنگ خوردن مساوی با از دست دادن دارو ندارش

خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی تپانی ته استکانی

ببین گوشیتو بده یکی بزنگه بهش دور از جونت دور از حونت بگه صاحب این شماره تصادف کرده اخرین تماسم شماره شماست بیا بیمارستان فلان خودتم برو اونجا اومد دیگه نزار بره

خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی تپانی ته استکانی
عزیزم داداش من دوروز پیش این اتفاق براش افتاد من اندیشه ام داداشم فردیس براشون کلاس گذاشته بودن شوهر ...

شوهرم رفته اندیشه

وا یعنی چی این چجور آموزشی هست که نباید بیاد بیرون

بیان بیرون دیگران روی معزش کار میکنن و منصرف میشن 

مثلن تیمی ده نفر و نه میدارن ده روز فقط شست و شوی مغزی میدن و ولشون میکنن

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 
بیان بیرون دیگران روی معزش کار میکنن و منصرف میشن  مثلن تیمی ده نفر و نه میدارن ده روز فقط شست ...

آره اینام ۱۰ ۱۵نفرن

هرچه زوتر تا معتادش نکردن برو‌کلانتری همه ماجرا رو‌تعریف کن‌شاید از رو سیم‌کارتش رد یابیش‌کنن

عزیزم پیگیری میکنن یعنی؟