2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم رفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 5412 بازدید | 112 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادرتون چیشد؟هنوزم اونجاست؟

نه پریشب وقتی فهمیدن بو برده به بهونه اینکه فرمش غیرحضوری بوده گفتن وسایلتو جمع کن برو که الان داداشم میگه خدارو شکرنموندم تا امروزم خونه ما بود صبح رفت

نه پریشب وقتی فهمیدن بو برده به بهونه اینکه فرمش غیرحضوری بوده گفتن وسایلتو جمع کن برو که الان داداش ...

خب خداروشکر

منک دیگه نمیدونم چیکار کنم 

می‌خوام زنگ بزنم ۱۱۳یا۱۱۰داداشم نمیزاره میگه خودت رو ب دردسر میندازی

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خب خداروشکر منک دیگه نمیدونم چیکار کنم  می‌خوام زنگ بزنم ۱۱۳یا۱۱۰داداشم نمیزاره میگه خودت رو ...

عجیبه دست رودست گذاشتی مطمئنی برمیگرده؟ مطمئنی تا چهار روز دیگه میشناسیش وقتی ببینیش؟ 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣
عجیبه دست رودست گذاشتی مطمئنی برمیگرده؟ مطمئنی تا چهار روز دیگه میشناسیش وقتی ببینیش؟ 

امروز زنگ زدم به مادرشوهرم همه چیو گفتم 

گفتم پسرای تو شوهر منو بردن فردا هر اتفاقی برای زندگیم بیفته تقصیر شماهاست

عزیزم میترسم زنگ بزنم فردا شوهرم فهمید روزگار منو سیاه کنه 

زودتر برو کلانتری بگو شرایطتتم بگو ازشون بخواه پیگیری کنن ولی بشوهرت نگن تو گفتی بکن ناشناس خب ...

فردا میرم خونه خودمون

با ابجیم میرم ببینم چی میشه 

سلام شرکت کیونت یه شرکت هرمیه چینیه که تو خیلی کشورا در جنوب شرق اسیا فعالیت داره فعالیت این شرکت در ایران به دلیل اختلال در اقتصاد و خروج عرض ممنوعه. اگه تو گوگل سرچ کنید اخبارش هست که چندین دفعه گروه هاشون توسط پلیس متلاشی شده ونمایندگی رسمی در ایران ندارن یعنی عملا شرکتی وجود نداره! بهتره یه فکری بکنید...

سلام شرکت کیونت یه شرکت هرمیه چینیه که تو خیلی کشورا در جنوب شرق اسیا فعالیت داره فعالیت این شرکت در ...

اینارو همه رو می‌دونم به خودش میگم میگه همش الکیه 

اونا سایت جعلیه

اینارو همه رو می‌دونم به خودش میگم میگه همش الکیه  اونا سایت جعلیه

ایشون الان نمیتونن درست فکر کنن باید خودتون یا بزرگای خوانوادهاتون دست به کار بشن پیشنهاد میکنم به پلیس خبر بدین و پیگیر باشید