یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من دوستم تو کار بود منم هی ناله میکردم دنبال کارم بهم پیشنهاد داد گفت یه ساختمون خودم باید ببرمت اینا همیشه هم وضعیت میذاشت ما پولدار میشیم اینا اخرم هیچی نشده بود والا بنظرم🤦♀️
برا پولشویی و حمل مواد و اینجور چیزا استفاده میکنن ازشون
بچه ها اینها با این سایت های شرط بندی فرق می کنند؟ . یکی از آشناهای ما رفته بود تو این سایت های شرط بندی چقدر باخته بود پدر ومادرش چقدر از بابتش دادن از همه قرض کرده بود وام گرفته بود . می گفتن طوری بوده معتاد شده بوده به این سایت های شرط بندی ولی خوب خانواده اش به دادش رسیدن بعداز کلی ضربه خوردن الان هم ازدواج کرده فکر کنم دیگه دنبال شرط بندی نمیره
توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما