2777
2789
عنوان

سینک ظرفشویی که جا اسکاچی داره خوبه؟ آب توش نمی مونه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 26 پست
نه یه قسمت هست مایع میریزیم و روش   از این پمپ فشاری ها داشت و فقط همون سه چهار ماه اول خو ...

مرسی از راهنماییتتن عزیزم

مخزنش یعنی زیر سینکه درسته ؟

اون وقت از اطرافش آب نمیداد به زیر ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من دارم هم جا اسکاجی داره هم جامایعی خیلی خوبه عالیه منکه ازش راضیم اصلا خراب نشده یارسوب نگرف ...

عزیزم از سوراخای جااسکاچی راه داره به سیفون ؟

یعنی آب رد میشه ؟

عزیزم از سوراخای جااسکاچی راه داره به سیفون ؟ یعنی آب رد میشه ؟

اره کاملا اب رد میشه.مال من چند تا سوراخم کنار صفحه سینک داره که اب صفحه هم ازش رد بشه واقعا عالیه

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
من این مدل می‌خوام بزنم اگه بودجه برسه

یاده وان حموم افتادم😅

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
یاده وان حموم افتادم😅

آره دقیقا همونه می‌خوام توش شنا کنم😂 دوتایی بدم میاد این مدل همه چیو میریزی توش راحت 😅 فیلم یوتیوب دیدم از این مدلها داشتن خیلی خوبن

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
نه یه قسمت هست مایع میریزیم و روش   از این پمپ فشاری ها داشت و فقط همون سه چهار ماه اول خو ...

منم ۷ ساله دارم ،خیلی راضی ام.فقط نکته این که احتمالا رینگ مال شما خراب شده.مال ما هم همسرم هر چند ماه تعویض می‌کنه.البته آقایون بهتر میدونن از این واشر پلاستیکی ها

منم ۷ ساله دارم ،خیلی راضی ام.فقط نکته این که احتمالا رینگ مال شما خراب شده.مال ما هم همسرم هر چند م ...

سینک شما هم استیل البرزه ؟

آخه کابینت کار ما میگه خارجی بگیرید. مثلا لتو. ولی خب خیلی گرونه بالای چهار تومنه. همسرم‌میگه ارزش نداره واسه یه سینک اینقدر هزینه کنیم.

نظرش رو ایرانیه

راستش من همیشه یرای جای اسکاچ مشکل دارم. 😉😊

آره دقیقا همونه می‌خوام توش شنا کنم😂 دوتایی بدم میاد این مدل همه چیو میریزی توش راحت 😅 فیلم یوتیوب ...

اینجوری هم خوبه. خب سلیقه ایه

من سختمه یه لگن باشه. موقع ظرف شستن اونایی که شستم رو باید بریزم تو یه لگن دیگه که نزدیک کثیفا نباشه. بعد آبکشی کنم

مرسی از راهنماییتتن عزیزم مخزنش یعنی زیر سینکه درسته ؟ اون وقت از اطرافش آب نمیداد به زیر ؟

بله مخزنش زیر هستو خیلی اذیت کرد الان دیگه استفاده نمی‌کنیم به خاطر همین موضوع و دورشم  سریع جرم میگیره و تمیز کردنش خیلی سخته