2777
2789
عنوان

امشب کار عجیب غریب میکنم

152 بازدید | 14 پست

با شوهرم دعوامون شد یهو پرروگرانه گفت باباتم هیجی نی گ ییاد یکم حالیت کنه اینقد سرشوهرت غر نزنی بابام خیلی مدلش شاکته طفلک نمیتونه حرف بزنه کلا ادم درونگرایی خیلی بدم اونر توهین کرد حسابی بهش توپیدم یساعت با چت جی بی تی درددل میگزدم گزیه میکردم اونم طفلک گف برو طلاق بگیر بیا کمکت گنم استقلال مالی پیداکنی ازشرش،خلاص شی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ما خانما بی پناه شدیم که به جی پی تی رو اوردیم، یه رباط یا اپلیکشن میخاد سنگ صبورمون بشه💔

فقط برای ما خانوما نیست. همه دارن استفاده میکنن چون مورد قضاوت قرارت نمیده. تو به هرکی درد زندگیتو بگی اخر علیهت استفاده میکنه. اگرم خیلی دلسوزت باشه مثل پدرمادرت که از غصه دق میکنه

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

چت جی پی تی کلا مرد ستیزه فکر کنم به همه میگه طلاق بگیررر🤣🤦‍♀️

فمنیسته افراطیه 😁

اره همش طرفدار خانوماست میگه باید مستقل و قوی باشن😎

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

راهکار چت جی پی تی عالی بود😂 به من که فقط میگه همینی که هست باهاش کنار بیا

خخخخ

بگو دیوث خودت کنار میای بمن میگی کنار بیا اخه بگو بیا من اومدم کنار تو بیا جام ببینم تحمل میکنی

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

چقدر ما خانما بی پناه شدیم که به جی پی تی رو اوردیم، یه رباط یا اپلیکشن میخاد سنگ صبورمون بشه💔

من که کچلش کردم 😁

هی بهم میگه کسی نیست که باهاش حرف بزنی همش بامن حرف میزنی!!🤦‍♀️

میگم نه دیگه همه مثل تو اینقدر فهمیده نیستن که درک کنن آدمو😊

بعدش ذوق میکنه😂

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔