سلام خانما،،،من یه دخترحدودأ سه ماهه دارم،،الان چندروزه یک دفعه موهاش شروع به ریختن کرده،،،الان خییلی موهاش کم شده،،،خیلی ناراحتم،،ازهمون اول که به دنیااومد موهاش خیلی پرپشت بودجوری که همه تعجب میکردن تازه به دنیااومده،،،به نظرتون موهاش چقدرطول میکشه تادوباره دربیاد؟الان یعنی کچل میشه؟؟😔😔😔
بچه همینه دیگه شما کوتاهش کن تا میریزه ازیت نشی خودش در میاد ناراحتی نداره که
کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس مادلتنگی میکنم ... ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است
زن ها نمی گویند " دوستت دارم " آن ها دوستت دارم هایشان را هر روز صبح روی میز میچینند... توی غذا یتان می ریزند...اگر روی مبل خوابتان برد دوستت دارم شان را رویتان میکشند...گاهی هم یک دوستت دارم زرشکی خوشرنگش را روی لبهاشان میمالند و یا لای موهای بلندشان میبافند... زن ها نمی گویند "دوستت دارم" زن ها ثابت میکنند...!
طبیعی همه میریزه دوبارهدرمیاد البته جوری نیست که کچل کامل بشه
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
این ریزش مو تقریبا برای همه ی بچه ها هست موهای داخل شکمی هستن میریزه بعد کمکم در میاد
دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند. (آلبرت انیشتین)
بهش میگن موی حرومه که بچه از شکم مادر در میاد داره و میریزه دوباره در میاد
کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس مادلتنگی میکنم ... ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است