2777
2789
عنوان

موهای دخترم😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 29 پست

به قول خواهر شوهرم موهای شیریش ریخته دیگه😒😂😂😂😂😂😂

نگران نباش،پرپشت تر از قبل در میاد.

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته نباشي طبیعیه خب

فقط 42 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

دوقلوهای من هر دو ۴ماهگی موهاشون عین کرک ریخت. الان ماشاا..‌انقدررر مو دارن که خودشون هم کلافن طفلی ها

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
من دکتر هم بردم میگفت عادیه ارزو به دل موندم موهاش خوشکل بشه با لباس دخترونه خوشکل😕

منم خیلی دکتر بردم میگن ژنتیکیه واسش خیلی ناراحتم خودشم غصه میخوره وبا بچه های دیگه مقایسه میکنه الان سه سال و نیمه هست بهم گفتند ببر متخصص غدد اطفال حالا میخوای شما هم ببرش شاید فرجی شد انشالله

و خدایی که در این نزدیکیست...
منم خیلی دکتر بردم میگن ژنتیکیه واسش خیلی ناراحتم خودشم غصه میخوره وبا بچه های دیگه مقایسه میکنه الا ...

اخه دکتر به من نگفت ژنتیکیه گفت اکثر بچه ها همین مدلی هستن بهش شربت زینک داد یکم داره در میاد