2777
2789
حتما انشالله که فایده کنه

حتما اثر داره.پسر من خواب شبش خوبه.اگه صبح ساعت 10 بیدارش کنم بعداز ظهر ساعت 4 تا 6 میخوابه شبم نهایت ساعت 1.

اما اگه بذارم تا 12 ظهر بخوابه بعدازظهرم ساعت 6 تا 8 میخوابه شبم ساعت 2-3.

اینا همه به هم ربط داره

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما اثر داره.پسر من خواب شبش خوبه.اگه صبح ساعت 10 بیدارش کنم بعداز ظهر ساعت 4 تا 6 میخوابه شبم نهای ...

حتما همینطور الان هنوز بیداره به نظرتون نذارم بخوابه😳

باهاتون موافقم ١ماهه شربتش تمام شده گفتم شاید خوب نباشه این همه ویتامین میخوره واسه همین قطعش کنم تق ...

یه جای شربت هفته ایی سه بار یه سیخ خیلی کوچیک کباب بهش بده که کل ماه خیلی کمتر از یک کیلو میشه

یه جای شربت هفته ایی سه بار یه سیخ خیلی کوچیک کباب بهش بده که کل ماه خیلی کمتر از یک کیلو میشه

کباب و هفته ای دوبار میخوره

رفتم داروخانه یه شربت بی بیاسلیپ داد 

هم ویتامینه بی هست هم گل ساعتی و بابونه بهش دادم دیشب تا صبح قشنگ خوابید خودش خودکار ٨صبح بیدار شد

سلام به مامان های خلاق

میدونید که برای بزرگ شدن کودکانتان علاوه بر رشد جسمی، باید یه سری مهارت های زندگی هم به اونها آموزش داده بشه تا بتونن آینده موفق تری داشته باشن؟

شما را به وبینار رایگان روز پنج شنبه ۸ خرداد ذهن خلاق دعوت میکنم 

و جهت ثبت نام روی لینک زیر کلیک نمایید :

https://eseminar.tv/wb8826