2777
2789
بخدا من ماه 7بارداریم آجر میبردم تو ساختمون مامانم داشت طبقه بالا رو میساخت دم غروب میرفتم کمک 

از ناز کردن الکی بدم میاد که چی بشه اخه 😖

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
منه خنگ چقد رفتم کمکش ظرف شستم جارو زدم براش .اخرش برگشته بود ب همه گفته بود فلانی اصلا حال منو نمیپ ...

واقعا😡😡😡😯😯😯

ببخشید دوستانه میگم ناراحت نشو

مگه خودش مادری خواهری کسی رو نداره حالش رو بپرسن یا کمک حالش باشن ک شما رفتی ؟

عیب نداره تجربه شد👍👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا😡😡😡😯😯😯 ببخشید دوستانه میگم ناراحت نشو مگه خودش مادری خواهری کسی رو نداره حالش رو بپرسن ...

اونموقع سال اول عروسیم بود ماهم طبقه پایین اونا مستاجرشون بودیم .من ب چشم خواهر نگاهش میکردم عین یه دوست ولی خودش لیاقت نداشت .یبار یه کاری کرد ک برادرشوهرم بدجوری اشکمو دراورد از اونموقع ب بعد دلم باهاشون صاف نشد

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
حتما نازش خریدار داره که ناز میکنه خواهر😕 مث ما نیست

هعیییی شاید 

بعد من عمل کرده بودم .پدرشوهرم اومده بود بهم سر بزنه همسرم میگفت پاشو بشین زشته 😓😓😓حالا دقیقا پایین کمرموهم عمل کرده بودم ها

لیاقت مهربونی شما رو نداشته 

حالا با اینهمه همیشه هم باهاش خوبم برای بچه هاش هدیه میخرم احترامشو دارم ولی خودش با من بده .همیشه هم از این و اون میشنوم ک پشتم حرف زده

[QUOTE=137750761]هعیییی شاید  بعد من عمل کرده بودم .پدرشوهرم اومده بود بهم سر بزنه همسرم میگفت پاشو بشین زشته  ...[/QUOT]

ای خدااا😲من مریض بشم شوهرم میگه فیلمته،یا میگه بهش فکر نکن خودش خوب میشه😕

[QUOTE=137750761]هعیییی شاید  بعد من عمل کرده بودم .پدرشوهرم اومده بود بهم سر بزنه همسرم میگفت ...

ن ما تنها باشیم هوامو داره ولی پیش خانوادش اینجوری نیست😓😆بیخیال بالاخره هرکسی یه خنگ بازی هایی داره دیگه .

منم ک به حرفش گوش ندادم .

حالا با اینهمه همیشه هم باهاش خوبم برای بچه هاش هدیه میخرم احترامشو دارم ولی خودش با من بده .همیشه ه ...

من جات بودم محلش نمیدادم،ولش کن خوبی زیاد وظیفه میشه.از بالا بهت نگاه میکنه

من جات بودم محلش نمیدادم،ولش کن خوبی زیاد وظیفه میشه.از بالا بهت نگاه میکنه

ن الان کمتر تحویلش میگیرم ولی باز احترامشو دازم