2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش بحالش والا 😐😐 مهره مار داشته حتما

اخه بگو شکم سومت اینهمه نازت چیه 😐😐

یبار عید بود خونه مادرشوهرم بودیم اونموقع ۲ ماهش بود .یهو شروع کرد ک وای بچع لگد نمیزنه اصلا تکون نمیخوره و فلان منم هی گفتم بابا بچه ۲ ماهه اصلا پایی تداره ک بخواد لگد بزته😑😑😑

نصف شب یه کولی بازی دراورد ک بردیمش  کل شهرو گشتیم تا درمانگاه باز پیدا کنیم اخرش هم دکتر گعت هیچیت نیست 😆😆😆😆خودم باهاش تو اتاق بودم

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
چرا؟قابل حل نیست؟تکلیف بچه چی میشه

دست من 

نه عزیزم اگر تاپیک هامو ببینی متوجه میشین

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
اخه بگو شکم سومت اینهمه نازت چیه 😐😐 یبار عید بود خونه مادرشوهرم بودیم اونموقع ۲ ماهش بود .یهو شرو ...

😂😂😂😂احتمالا بچه نفس میکشیده این حس میکرده،بگو خدا دچارت کنه آخه بچه دوماهه اندازه نخود کجات میزنه که حس کنی😂😂😂😂😂😂😂😂

اسم کاربریت گرسنه م کرد😅😅

😂😂😂😂احتمالا بچه نفس میکشیده این حس میکرده،بگو خدا دچارت کنه آخه بچه دوماهه اندازه نخود کجات میزن ...

کلا اینکاراش خیلی خزه .

فدات💃

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
اوف خانم چه نازهایی که نمیکرد .هعیییی خداروشکر دیگع پیشش نیستم

یعنی چی بشه واقعا؟

باور کن من تو بارداریم قرص ویتامین ب میخوردم

دهنمو میگرفتم غذا درست میکردم

چون کسی رو نداشتم از دستم بگیره

کلا ازین لوس بازی ها هم خوشم نمیادا 😊😊😊

یعنی چی بشه واقعا؟ باور کن من تو بارداریم قرص ویتامین ب میخوردم دهنمو میگرفتم غذا درست میکردم چون ...

منه خنگ چقد رفتم کمکش ظرف شستم جارو زدم براش .اخرش برگشته بود ب همه گفته بود فلانی اصلا حال منو نمیپرسع ماه ب ماه خونمون نمیاد ...نمک ب حروم

آره  ولی دوتا خواهر زاده و یه برادر زاده دارم اصلا ماماناشونو نگا میکنم چقدر سختی میکشن تنم م ...

خدا حفظشون کنه😍😍

خی دیگه بیخودی نمی گن بهشت زیر پای مادران است