niiiiil مدیر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 3206 عنوان کیا اینجوری بودن؟😅 | مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 48 پست 1399/03/01 | 05:21 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niiiiil مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 3206 من بچه ها رو خیلی دوست دارما وای اینک خودم بچه دار شم برام وحشتنااااکهه مجردی؟هر موقع واماندگی پیدا کنی میبینی چقدر شیرینه
niiiiil مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 3206 آشتی که نیست بعد زایمان جدامیشم چرا؟قابل حل نیست؟تکلیف بچه چی میشه
زرشکپلو_با_مرغ_مجلسی عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 17787 خوش بحالش والا 😐😐 مهره مار داشته حتما اخه بگو شکم سومت اینهمه نازت چیه 😐😐یبار عید بود خونه مادرشوهرم بودیم اونموقع ۲ ماهش بود .یهو شروع کرد ک وای بچع لگد نمیزنه اصلا تکون نمیخوره و فلان منم هی گفتم بابا بچه ۲ ماهه اصلا پایی تداره ک بخواد لگد بزته😑😑😑نصف شب یه کولی بازی دراورد ک بردیمش کل شهرو گشتیم تا درمانگاه باز پیدا کنیم اخرش هم دکتر گعت هیچیت نیست 😆😆😆😆خودم باهاش تو اتاق بودم 🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱 کار خوب، کار درست نیست!!
arezooo_72 عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 6109 چرا؟قابل حل نیست؟تکلیف بچه چی میشه دست من نه عزیزم اگر تاپیک هامو ببینی متوجه میشین {قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پروندهات امضاء ندارد}یاامام حسین
زرشکپلو_با_مرغ_مجلسی عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 17787 افاده ها طبق طبق ...... اوف خانم چه نازهایی که نمیکرد .هعیییی خداروشکر دیگع پیشش نیستم 🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱 کار خوب، کار درست نیست!!
niiiiil مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 3206 اخه بگو شکم سومت اینهمه نازت چیه 😐😐 یبار عید بود خونه مادرشوهرم بودیم اونموقع ۲ ماهش بود .یهو شرو ... 😂😂😂😂احتمالا بچه نفس میکشیده این حس میکرده،بگو خدا دچارت کنه آخه بچه دوماهه اندازه نخود کجات میزنه که حس کنی😂😂😂😂😂😂😂😂اسم کاربریت گرسنه م کرد😅😅
زرشکپلو_با_مرغ_مجلسی عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 17787 😂😂😂😂احتمالا بچه نفس میکشیده این حس میکرده،بگو خدا دچارت کنه آخه بچه دوماهه اندازه نخود کجات میزن ... کلا اینکاراش خیلی خزه .فدات💃 🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱 کار خوب، کار درست نیست!!
cloner75 عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 19203 مجردی؟هر موقع واماندگی پیدا کنی میبینی چقدر شیرینه آره ولی دوتا خواهر زاده و یه برادر زاده دارماصلا ماماناشونو نگا میکنم چقدر سختی میکشن تنم میلرزه
ghasedakbanafsheh عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 6352 اوف خانم چه نازهایی که نمیکرد .هعیییی خداروشکر دیگع پیشش نیستم یعنی چی بشه واقعا؟باور کن من تو بارداریم قرص ویتامین ب میخوردمدهنمو میگرفتم غذا درست میکردمچون کسی رو نداشتم از دستم بگیرهکلا ازین لوس بازی ها هم خوشم نمیادا 😊😊😊
آتنا۸۴ عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 13058 انشالله😍😍 ممنونم🤩🤩 با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂
niiiiil مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 3206 دست من نه عزیزم اگر تاپیک هامو ببینی متوجه میشین می رم میخونم یکم دیگه،خدا کمکت کنه
زرشکپلو_با_مرغ_مجلسی عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 17787 یعنی چی بشه واقعا؟ باور کن من تو بارداریم قرص ویتامین ب میخوردم دهنمو میگرفتم غذا درست میکردم چون ... منه خنگ چقد رفتم کمکش ظرف شستم جارو زدم براش .اخرش برگشته بود ب همه گفته بود فلانی اصلا حال منو نمیپرسع ماه ب ماه خونمون نمیاد ...نمک ب حروم 🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱 کار خوب، کار درست نیست!!
niiiiil مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 3206 کلا اینکاراش خیلی خزه . فدات💃 بخدا من ماه 7بارداریم آجر میبردم تو ساختمون مامانم داشت طبقه بالا رو میساخت دم غروب میرفتم کمک
niiiiil مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 3206 آره ولی دوتا خواهر زاده و یه برادر زاده دارم اصلا ماماناشونو نگا میکنم چقدر سختی میکشن تنم م ... خدا حفظشون کنه😍😍خی دیگه بیخودی نمی گن بهشت زیر پای مادران است
niiiiil مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 3206 یعنی چی بشه واقعا؟ باور کن من تو بارداریم قرص ویتامین ب میخوردم دهنمو میگرفتم غذا درست میکردم چون ... افرین کدبانوی مهربون😍😍