2777
2789
عنوان

سهام عدالت

154 بازدید | 6 پست

سلام من سهام عدالت دارم به مبلغ 800تومن 

حالا هیچی از این فروش سهام عدالت نمیدونم هیچیه هیچی نمیدونم بفروشم یا نه 

بعتره بفروشم یا نگه دارم اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون

گاهی وقتاهم باید بری تو کما ببینی کی میگه.... برگرد لعنتی ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم نفروشین بورس رو به پیشرفته من خودم یه ساله و داداشم چندین ساله تو  بورس فعالیت داره حیفه فروختنش شما دوست ندارین بورس یاد بگیرین یا همسرتون به نظرم یاد بگیرین سود زیادی داره خودم یه ساله بورسم واقعا سود دهی خوبی داشتم 

به نظرم نفروشین بورس رو به پیشرفته من خودم یه ساله و داداشم چندین ساله تو  بورس فعالیت داره حیف ...

من و شوهرم اصلا سر در نمیاریم از بورس

گاهی وقتاهم باید بری تو کما ببینی کی میگه.... برگرد لعنتی ..
من و شوهرم اصلا سر در نمیاریم از بورس

خیلی اسونه یکم وقت بزارین خودش یه هنره خیلی خانم ها الان فعالیت بورسی دارن تو همین نی نی سایت تاپیک بزنین درمورد بورس متوجه میشین میخوام بگم کار سختی نیست آموزش داره کارگزاری آگاه یا مفید میرید اموزشم میدن یکم علاقه باید نشون بدین مثل همین نرم افزار هاست کارکردنش چون خودم داداشم سود کردیم دوست دارم بقیه سود ببرن شما هم از طبقه خودمون هستین باید یه راه خوب سرمایه گذاری پیدا میکنیم بهم بگیم همه پیشرفت کنن نیتم اینه که الان دارم توضیح میدم وقت گذاشتم باورت شاید نشه ۴۵ تومن داداشم برج ۱۲ یه سهم خرید بعد سه ماه ۶۰ تومن سود داد بهش خودم تعحب کردم یکم هنرم میخواد چه سهمی بخری به هرحال آدم کم کم راه میفته