الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم نفروشین بورس رو به پیشرفته من خودم یه ساله و داداشم چندین ساله تو بورس فعالیت داره حیفه فروختنش شما دوست ندارین بورس یاد بگیرین یا همسرتون به نظرم یاد بگیرین سود زیادی داره خودم یه ساله بورسم واقعا سود دهی خوبی داشتم
خیلی اسونه یکم وقت بزارین خودش یه هنره خیلی خانم ها الان فعالیت بورسی دارن تو همین نی نی سایت تاپیک بزنین درمورد بورس متوجه میشین میخوام بگم کار سختی نیست آموزش داره کارگزاری آگاه یا مفید میرید اموزشم میدن یکم علاقه باید نشون بدین مثل همین نرم افزار هاست کارکردنش چون خودم داداشم سود کردیم دوست دارم بقیه سود ببرن شما هم از طبقه خودمون هستین باید یه راه خوب سرمایه گذاری پیدا میکنیم بهم بگیم همه پیشرفت کنن نیتم اینه که الان دارم توضیح میدم وقت گذاشتم باورت شاید نشه ۴۵ تومن داداشم برج ۱۲ یه سهم خرید بعد سه ماه ۶۰ تومن سود داد بهش خودم تعحب کردم یکم هنرم میخواد چه سهمی بخری به هرحال آدم کم کم راه میفته