2777
2789

از وقتی چشم باز کردم استرس رو توی تپش قلب و یخ کردن دست ها و لرزیدن اونا دونستم.

آدمی نیسم که بگم استرس رو تجربه نکردم . اتفاقا سراسر زندگیم وقتی موضوع مهمی پیش میاد اول استرس میاد سراغم.

پس به خوبی میدونم وقتی استرس میگیرم چه علائمی دارم.

ولی الان .... الان که باردار نمیشم هی میگن از استرسه . ولی من استرس ندارم فقط غصه میخورم و فکر آیندمو می کنم که بی بچه محاله بتونم زندگی کنم. نه تپش قلب دارم نه دستام یخ می کنه فقط دائم دارم فکر می کنم که چی میشه؟

خدایا یعنی منم طعم بچه دار شدن رو می چشم😔😢😢😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

کاش می شد منم طبیعی باردار بشم. سخته خیلی سخته با چند نفر همزمان تو یه روز عروسی کرده باشی ولی از اولشم میدونستی تو به این راحتی باردار نمیشی ولی اونا شدند😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش می شد منم طبیعی باردار بشم. سخته خیلی سخته با چند نفر همزمان تو یه روز عروسی کرده باشی ولی از او ...

دقیق منم همین زجرو دارم میکشم

با چندتا از دخترای اقوام همزمان ازدواج کردیم اونا همه بچه دار شدن من هنوز نشدم ای خداااااا

الهی عزیز دلم  من برات دعا می کنم آن شاءالله مامان بشی

ممنون عزیزم ان شالله تو هم باردار میشی طبیعی...نگران نباش حداقل میدونی مشکلت چیه من مشکلی ندارم ولی نزدیک دو ساله باردار نشدم

همیشه هم یه مانع میفته جلو پام انگار خدا هم برام نمیخاد

منم همه دوستامو همسایه هامونووو اینا باردار شدن من فقط واستادم نگاه کردم

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
بخدا من از اینکه ازم نپرسن چرا بچه دار نمیشی نمیرم جایی  دیگ خسته شدم از دوا و دکتر  منم ...

من از بچه ها دور میشم الکی نشون میدم دوستشون ندارم که کسی نگه بچه بیار 😢

همش میگم خیلی زوده . میترسم از روزی که اون زود خیلی دیر بشه

من از بچه ها دور میشم الکی نشون میدم دوستشون ندارم که کسی نگه بچه بیار 😢 همش میگم خیلی زوده . میتر ...

من اصلا بچه ها رو ک میبینم بی اختیار میرم سمتشون و تو دلم قربون صدقشون میرم

و همه میفهمن عاشق بچه هستم  

من اصلا بچه ها رو ک میبینم بی اختیار میرم سمتشون و تو دلم قربون صدقشون میرم و همه میفهمن عاشق بچه ه ...

نمیدونم عزیزم خیلی سعی می کنم جلو بقیه خودم رو بی تفاوت نشون بدم ولی بدبختی بچه ها هم بیشتر با من اخت میشن