2777
2789
عنوان

امروز کلی گریه کردم..😞😞

236 بازدید | 20 پست

درمورد تاپیک قبلمه

باز هم بخاطر مادرشوهرم...

خداهدایتش کنه...

مگه من جز خوبی چکار کردم؟؟؟بخدا دیگه تحمل بی احترامی وبی عزتی هاشو ندارم...

دیروز خواستم با شوهرم برم فروشگاه خرید پسرمو سپردم بهش دوساعت بعدش برگشتیم کلی غرزدپسرت اذیتم کرد دیگه نگهش نمیدارم...مامان خودم ارتروز داده وگرنه میداوم نگهش داره...جالب اینجاست قبلش بهش گفتا بودیم که افطار میایم اونم گفت من فقط نون وپنیر وسبزی دارمخواستین بیاین خواستینم نیاین😞😞شوهدم گفت مامانم شوخی میکنه وللش..

بخدا بعد از خرید که برگشتیم موقع افطار نون وپنیر گزاشت...تو یخچالش قورمه سبزی بود نیاورد واسمون...منم دو لقمه پنیرخوردم با یه لیوان چایگفتم سیرم ولی داشتم خودمومیخوردم چون الان اگه جاریم بود حتمابراش غذای درست وحسابی میزاشت...خیلی احترام جاریمو دارن با اینکه اون زبونش تنده وجوابشون رو میده ولی بازم خیلی احترامش رو دارن..ارموقع میادبراش غذای خوب اما خداشاهده هرموقع من میرم تخم مرغ اونم خودمدرست میکنم...بخدا هرموقعکار داره به من زنگ میزنه اما به اون نه...وخیییلیییییی چیزای دیگه که اگه بگم بیشتر خودم عصبی میشم...نمدونم چکار کنم از دیروز همش سربچه ۱۷ماهه ام داد میزنم عصبی شدم همش فکرم مشغوله...شما بگیدمن با ابن مادرشوهرنامردبی عاطفه چه کنم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو خونشون

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

نگااه هر چی بیشتر ضدشون باشی ازت نیترسن احترام میزارن تو فک کردی جاریتو همینجوری المی دوست دذ ن؟ 🤔نه جانم جاریت با زبونش اونارو تسوندا سر جاشون توهم اگه لازمه از جاریت الگو بگیر یا بهتر از اون جوابشونو بده اینو به تجربه اذیی که دیدمم میگم نه الکی حتما اینکارو بکن وگرنه همیشع همین اشه و همین کاسه😐

زندگی رو هر جور دوست داری بگذرون!!                       یادت باشه، روزنامه ی روز شنبه، زباله ی.                          روز یکشنبس!! 😎^_^
نگااه هر چی بیشتر ضدشون باشی ازت نیترسن احترام میزارن تو فک کردی جاریتو همینجوری المی دوست دذ ن؟ 🤔ن ...

اره قبول دارم حرفتو ولی بخدا اولا من اصلا نمتونم جواب بدم واگرم جواب بدم بعدص عذاب وجدان مبگیرم دل یه پیرزن روبشکنم😞😞😞

فقط سر سنگین باش واسه منمدهمچین رفتاری انجام دادن وخیلی فرق میزاشتن حالا برای خوردن نه ولی یه جور دی ...

منکه دلم خونه فرحناز گلی سر همه چی فرق میزاره...سر سفره به اون فقط تعارف میکنه..با اینکه ۵تا عروسیم اما هوای دوتا عروس حاظرجوابشو داره....چقدر دنیا نامرده که هرچیظالم تر باشی عزیزتری...