2777
2789
عنوان

امروز کلی گریه کردم..😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 20 پست
خب یکم مغرورانه تر رفتار کن جلوشون زیاد حرف نزن جلوشون اگه تونستی رفت و امد هارو کم کن

از خدامه برم با شوهرم یه شهر دیگه که دیگه نبینمشون

به جان یکدونه پسرم من بی ادبی بی احترامی به هیچکدومشون نکردم همیشه همه جا کمک کردم تو مهمونی ها ..تو مهمونی اسممو میگه میگه عروس بلندشو بچه ات رو بده به من بلند شو کار کن جاری های دیگمم هرهر میخندن...تاک تو سرم با بی زبونیم

اره قبول دارم حرفتو ولی بخدا اولا من اصلا نمتونم جواب بدم واگرم جواب بدم بعدص عذاب وجدان مبگیرم دل ی ...

این رفتارتو بنداز دور.. کم کم عادت میکنی وقتی ببینی رفتار بهتری باهات میسه 

کلا ادما به هر کی به اندازه ای احترام میزارن که اون طرف راضی بشه  اگه ببینن توقع یه نفر کمه و با هر مقدار احترام راضی میشه میسه همونقدر احترامش میزارن ولی اگ پرو باشی ن 😐لازمم نیس جوابشون بدی سرد باش و بی محلی کن احترام نزار متقابلا

زندگی رو هر جور دوست داری بگذرون!!                       یادت باشه، روزنامه ی روز شنبه، زباله ی.                          روز یکشنبس!! 😎^_^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای داد بیداد از زبان چربونرم...

بله دیگه هیشکار نکن فقط زبون داشته باش ببین چیکارا که برات نمیکنن یه شب جاریم اومده بود خونه مادرشوهرم میوه خریده بود جاریم خواست بشوره مادرشوهرم گفت نه میدم رها ببره حیات بشوره اینقد حرصم گرفت که نگو شوهرمم فهمید ناراحت شد باهام اومد رو حیات پیشم نشست که از دلم دربیاره

برای مامان شدنم یه صلوات بفرس ممنونم🌹❤️