2777
2789
عنوان

لکه بینی خیلی خیلی کم

236 بازدید | 10 پست

سلام. بچه ها کسی مشکل منو داشته؟ لکه بینی که نمیشه گفت تکه های خیلی خیلی کوچیک صورتی کمرنگ بدون درد که با ادرار دفع میشن دارم. از دو هفته پیش که پریود شدم ادامه داشته‌ البته پریودم طبیعی نبود این دفعه شدتش خیلی کمتر بود. دردش کمتر از همیشه بود. دقیقا" سر موعدش هم شروع شد. مثل لکه هایی که تو روزای آخر پریودی قبل پاک شدن میدیدم. از دکتر وقت گرفتم واسه هفته اینده. گفتم شاید کسی تجربه داشته باشه از دلشوره دربیام. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست دادی؟ من دادم منفی بود. سه بار 

من روز اول عقب انداختن پریود زدم منفی بود امروز زدم خط تی اومد ولی خط سی نیومد حالا بازم گرفتم شاید فردا زدم الان ۴ روز از پریودم گذشته ۳ روز لکه بینی داشتم 

من روز اول عقب انداختن پریود زدم منفی بود امروز زدم خط تی اومد ولی خط سی نیومد حالا بازم گرفتم شاید ...

زود زدی. میگن ۵ روز از پریودی بگذره بعد بزنین بیبی. که هورمونا به اتدازه کافی زیاد شده باشه. ایشاله هر چی خیره. 

احتمالا کیست ایجاد شده

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘