2777
2789

به جرعت میتونم بگم اولین مردی بود که چهرش به دلم نشست! منی که انقدر سخت پسندم ولی نگامو نمیتونستم ازش بردارم. هیچ بازیگر هالیوودی به پاش نمی‌رسید

تو آسانسور یه پاساژ‌ بودیم باهم. مرد و زن همه همینجوری نگاش میکردن خود منم هی سرمو مینداختم پایین ولی دوباره سرمو ناخودآگاه میاوردم بالا تا نگاش کنم 😂🤦🏼‍♀️

یوسف زمانه ای بود برای خودش

بنظرم زیباترین و جذاب ترین حالت چهره ای بود که یه مرد می‌تونه داشته باشه🥲

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه قلبتو میشکنم💔😔😂  چون یکم‌ دلم از سنگه با هرکسی مثل خودشم (: #افغانی ستیز. 

یه همسایه داریم انقدر چهرش جذابه که حد نداره

شبیه این نقاشی های حضرت مسیح هست 

کاش منم خوشگلی خیره کننده ای داشتم 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ول کنت نمیشم حالا😁

از تهیونگ بی تی اس قشنگ تر؟

از جونگ کوک چی؟

از وو سوک؟

از وانگ ییو؟

از دیلان وانگ؟

از لو یونشی؟

همه اینا رو سرچ کن بعد جواب بده😂🤣🤣🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

یعنی در این حد خوشگل بود ؟ میتونی غیافش رو توصیف کنی؟

ببین یعنی یه چیزی فرا تر از حد تصور! اونقدر زیبا بود که خود مردا بهش زل زده بودن

چهرش واقعا شبیه کسی نبود که بخوام تشبیه کنم

ولی موهای زیتونی و طلایی داشت،  ابرو های پر و مرتب، بینی طبیعی و خوش‌تراش. یه جورایی بخوام بگم شبیه کی بود میشه گفت آلن دلون ولی خیلی زیبا تر

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه قلبتو میشکنم💔😔😂  چون یکم‌ دلم از سنگه با هرکسی مثل خودشم (: #افغانی ستیز. 

چشم رنگی بور بود؟

اره تقریبا 

من ول کنت نمیشم حالا😁از تهیونگ بی تی اس قشنگ تر؟از جونگ کوک چی؟از وو سوک؟از وانگ ییو؟از دیلان وانگ؟ ...

بابا میگم این اصلا جذابیت و خوشگلی مردونه رو همه رو باهم داشت 🥲

خواهرم نگاهت😂😂😂👩‍🦯

نتونستم بابا خالمم بهش زل زده بود 😂