2777
2789
عنوان

یکی میخواد بره رو اصابم

282 بازدید | 54 پست

بچه ها ینفره که فک میکنه من بهش حسودم مثلا لباسی ک فک میکنه خوشکله میپوشه هی جلوم رژه میره بعد آرایش میکنه هی جلو من لباشو کج و کول میکنه یا مثلا میره کنار شوهرش هر وقت منم هی میخنده خنده های زورکی و الکی 

ببینید من اصن واقعا حسودیم نمیشه

ولی اینکه اون پیش خودش فک میکنه حسودیم میشه رو اصابمه

و اون رفتارا رو هی جلوم تکرار میکنه

و به شوهرش و بقیه میگه فلانی بمن حسودیش میشه

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ی جاری منم فکر میکنه شوهرم اونو بیستر از من دوست داره و به شوهرم گفته بود زنعمو ب من حسودیس میشه تو منو بغل میکنی

فکر کن بچه انقدر وقیح و پررو

لطفاً کاربریم رو گزارش میزنید من بترکم‌. ممنونم 👮🏻🍓
بچه ی جاری منم فکر میکنه شوهرم اونو بیستر از من دوست داره و به شوهرم گفته بود زنعمو ب من حسودیس میشه ...

آخه اون بچس

فک کن این آدم گنده 😕

چیکار کنم بخدا اصاب نذاشته

خب سعی کن کم کمی دیگ  چاربار اومد درو باز نکن بی محلی کن

ببینید من دختر خونه ام

بزرگتر نیستم ک دست من باشه

☹️

ببین اگ عصبانی بشی یا واکنش نشون بدی بقیه بیشتر حس میکنن ک تو بهش حسودی میکنی  بی توجه باش کام ...

خیلی وقته بی توجه ام 

ولی تمومش نمیکنه

همش جلوم الکی میزنه زیر خنده 

امروز بخدا مانتو جدید پوشیده بود اومد جلوم الکی چرخ میزد با ی حالت لبخند مغرورانه

ببینید من دختر خونه ام بزرگتر نیستم ک دست من باشه ☹️

زن دااااشته؟؟

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️