2777
2789

سلام من برای پسرم سوپرامیل خریدم چون خیلی تعریفشو شنیدم و میگن شیر خوبیه.اگه تجربه ای دارین بگین 

ممنون

عکس قوطیش هم میذارم بگین سوپرامیل های شما هم همینن؟

خدایا شکرت به خاطر همه چیییییی🤩

من کلا سوپرامیل دادم جز یه دو قوطی نان و آپتامیل و بیومیل

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دیگه برای زیر شش ماهه 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
من کلا سوپرامیل دادم جز یه دو قوطی نان و آپتامیل و بیومیل

ازش راضی؟وزن گیری بچت چطور بود باهاش؟من تا الان اپتامیل میدادم الان سوپرا خریدم

از چه لحاظ بهتر از شیر خشکهای دیگه هست ؟؟ بچه من آپتامیل میخوره اما وزنش متاسفانه کمتر از نرماله 

برای افزایش وزن پیشنهاد میشه این شیر خشک ؟؟؟

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
ازش راضی؟وزن گیری بچت چطور بود باهاش؟من تا الان اپتامیل میدادم الان سوپرا خریدم

عالی بود دخترم هرگز کمبود وزن نداشت.نه بگم چاق بود همیشه رو سبز نمودار بود شکر خدا گوش شیطان کر.آخه بعضیا میگن شیرخشک بچه رو چاق میکنه من ندیدم چاق بیش از حد بکنه

از چه لحاظ بهتر از شیر خشکهای دیگه هست ؟؟ بچه من آپتامیل میخوره اما وزنش متاسفانه کمتر از نرماله&nbs ...

آپتامیل و نان و ببلاک  اصلا به درد وزن گیری نمیخورن فقط در اون حد که بچه از گرسنگی نمیره خوبن😕😕😕

از چه لحاظ بهتر از شیر خشکهای دیگه هست ؟؟ بچه من آپتامیل میخوره اما وزنش متاسفانه کمتر از نرماله&nbs ...

میگن مواد مغذیش بیشتره.محصول برتر شرکت.والا خیلی تو سایت تعریفشو شنیدم

قیمت سوپر امیل چند هست ؟؟؟

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
آپتامیل و نان و ببلاک  اصلا به درد وزن گیری نمیخورن فقط در اون حد که بچه از گرسنگی نمیره خوبن😕 ...

من از اپتامیل نسبتا راضیم ولی الان که تغذیه ی کمکی پسرمو شروع کردم زیاد وزن اضافه نکرده از طرفی شیر خودمم که میدم کمتر شده .حالا گفتم سوپرا بگیرم ببینم چطوره

من امشب۳۳۵۰۰خریدم

قیمتش زیاد تفاوتی با آپتامیل نداره 

ان شاا... با خوردن این شیرخشک نی نیتون به وزن دلخواهتون برسه 😍🌹