2777
2789
عنوان

چادیااااا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 63 پست
چون به اینکه فرمان خداست نرسیدی عزیزم جوینده یابندست. عنایت خدا بهت بوده که این سوالات واست ایجاد ش ...

میدونین دلم میخواد هم با عقل هم با قلب انتخاب کنم نمیخوام وقتی یکی گفت چرا چادر میپوشی قانعش کنم

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
ببخشید میتونین کتاب معرفی کنین؟

میدونی هرکسی باتوجه به خودش و شناخت از خودش باید راهو شروع کنه. مثلا من شاید باشما متفاوت جذب بشم

من خودم از کتب زندگینامه ای مثل دکتر حسابی در محضر لاهوتیان و اینجور زندگی علما، کتاب سیاحت غرب حتی یادمه کتب سید مهدی شجاعی مثل کشتی پهلو گرفته به شدت منو تکون داد و به این راه علاقه مند شدم و بعد رفتم دنبال اصول اعتقادی کمی تو ادیان خوندم و وقتی محرز شد دینم اسلامه کتب اصول پنجگانه محمد بیابانی اسکویی خوندم و خیلی کتب دیگه ولی خب من از شما شناختی ندارم ولی تو این راه وقتی نبوت واست جابیفته و بعد به امامت برسی یک راهنما و همراه همیشگی داری که همیشه پشتت بهشون گرمه

بازم برات میپرسم واس کتاب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی هرکسی باتوجه به خودش و شناخت از خودش باید راهو شروع کنه. مثلا من شاید باشما متفاوت جذب بشم م ...

مرسی

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
چادر ساده دارم ولی خیلی اذیت میشم

چه اذیتی ؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...