2777
2789
عنوان

چادیااااا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 63 پست
تا جایی که من میدونم نداره 😐 چی بگم والا شاید برداشتن

چرا بابا من کلاس بسیج یه مدتی میرفتم مربیمون میگف دارها

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ۱۷ سالگی

چیشد یهو؟ من الان یه جریاناتی پیش اومده یکم دلم لرزیده که بپوشم ولی میترسم😕

ببخشید چی شد که تصمیم گرفتین چادر بپوشین؟

خب پدر و مادر من مذهبیند،مامان چادری بودند اما سخت نمیگرفتند که الا و بلا چادر بپوشم.

از هفت سالگی چادر سر کردم،بزرگتر که شدم تو سنین راهنمایی برای من شبهات زیادی پیش اومد،رفتم سراغش که جواب بگیرم.و در آخر با تحقیق و مطالعه به این نتیجه رسیدم که هیچ لباس و پوششی بهتر از چادر نمیتونه اندام زن رو حفظ کنه.

یعنی اول کار شاید با نگاه و تقلید از خانواده بود اما در ادامه خودم به این باور رسیدم.

شعار هم نمیدم،چادر پوشیدن سخته خصوصا تو گرما و با بچه کوچک.اما برای رعایت فرمان خدا چادر سر میکنم.

به مرور این چادر شده هویت ما....و دیگه جدا نمیشه

انشاالله

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خب پدر و مادر من مذهبیند،مامان چادری بودند اما سخت نمیگرفتند که الا و بلا چادر بپوشم. از هفت سالگی ...

خوش به حالتون واقعا تونستین برین دنباله سوالاتتون

چیشد یهو؟ من الان یه جریاناتی پیش اومده یکم دلم لرزیده که بپوشم ولی میترسم😕

یک کتابه بخوام تعریف کنم... ولی خلاصش اینه که من خیلی گناهکار بودم و غرق دنیا. تو مدرسه یک دختر مومن خیلی اتفاقی باهم دوست شدیم من بااون همه جاهای مذهبی میرفتم اصلا هم توجهی نمیکردم حتی میگرفتم کنارش میخوابیدم تو جلسشون ولی همه اینا تاخودآگاه روم اثر میذاشت. کم کم رابطمون به مشکل خورد و دوستم بامن قطع کرد (به دلیل اینکه من خیلی گناه میکردم دوستم غصه میخورد و دیر من عوض نمیشم ازم دور شد) ازون زمان یکدفعه خلا شدید حس کردم و خدارو پیدا کردم زندگیم متحول شدم و بعد این جریان اون دوستم دوباره پیشم اومد و الان ۱۳ ساله نزدیکترین کسمه...

یک کتابه بخوام تعریف کنم... ولی خلاصش اینه که من خیلی گناهکار بودم و غرق دنیا. تو مدرسه یک دختر مومن ...

انشالله سالم و موفق باشین برا منم دعا کنین

خوش به حالتون واقعا تونستین برین دنباله سوالاتتون

خیلی این در و اون در زدم.اوایل که از هرکسی میپرسیدم میگفتند نگو کافر میشی یا میگفتند تو نمیفهمی الان و.....

اما خیلی مسائل برای من حل نشده بود.مثلا چرا من نباید حضرت زهرا میشدم؟

ولی من اهمیت نمیدادم به این جوابا.شروع کردم‌قسمت هایی از انجیل و تورات رو خوندن.چقدر سر همین میگفتند نباید بخونی دینت رو از دست میدی ولی گوش شنوایی نبود😅

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خیلی این در و اون در زدم.اوایل که از هرکسی میپرسیدم میگفتند نگو کافر میشی یا میگفتند تو نمیفهمی الان ...

من سوال میپرسم به جای جواب دادن میگن فرمانه خداست بدون فک کردن باید عمل کنی که متاسفانه نمیتونم

من سوال میپرسم به جای جواب دادن میگن فرمانه خداست بدون فک کردن باید عمل کنی که متاسفانه نمیتونم

دقیقا همین جواب رو میدند.منم بعد از سالها خوندن و مطالعه و مقایسه ادیان دیگه به همین نتیجه رسیدم.عبد یعنی تسلیم محض اما یقین الانم کجا و جوابی که سیزده سال پیش میدادند کجا.

حالا فهمیدم چرا باید اطاعت کنم.....

اگر به من بگند چرا چادر میپوشی فقط میگم چون خدا گفته.اینکه جامعه حفظ بشه و زن رو کسی نبینه و زندگی ها از هم نپاشه فرعیاته....

البته یک نکته رو هم بگم.برای فهم علت بعضی مسائل سن شما کمه.باید صبور باشید

منم نظرم با بانوی بی نشانه. تو احکام خیلی ورود کنی فایده خاصی نداره. از بیس و پای باید دینو انتخاب کنی بعد به احکام میرسی خودبه خود اصلا دوست داری اتجام بدی چون فرمان معبودته

و اینکه چرایی احکام بعد اینکه مطمئن شدی از راهت میتونی روش فکر کنی فقط از باب اینکه بیشتر به اهتیتش برسی وگرنه فرمان خداست دیگه چه ما دلیلی واسش بفهمیم چه نفهمیم

چون به اینکه فرمان خداست نرسیدی عزیزم

جوینده یابندست. عنایت خدا بهت بوده که این سوالات واست ایجاد شده وگرنه میتونستی به زندگی دیمی ادامه بدی. پس به دعوتش لبیک بگو شروع کن به مطالعه و تحقیق

منم نظرم با بانوی بی نشانه. تو احکام خیلی ورود کنی فایده خاصی نداره. از بیس و پای باید دینو انتخاب ک ...

من همیشه میگم ریشه تمام شبهات اعتقادی،اخلاقی و فقهی در مسئله توحیده

باید با افراد عالم ارتباط بگیری و کتاب بخونی. معمولا اطرافیان چیزی نمیدونن که بگن

ببخشید میتونین کتاب معرفی کنین؟