2777
2789
عنوان

کی آپاندیس عمل کرده ؟

1336 بازدید | 29 پست

سلام خانوما نماز روزه هاتون قبول 

درد آپاندیس چه جوره من سه ساعت یه درد خاصی سمت راست بدنم دارم اینجا که اپاندیسم هست فشار میدم دردش بیشتر . ببخشید حتی حالات تیر کشیدن تو پشتمم دارم  و دردش پخش میشه تو بدنم و دور نافم و میاد به سمت مثانه ام . رنگم پریده و بدنم میلرزه . حالت تهوع ام دارم که متاسفانه قبل اذان روزه ام هم باطل شد .  میترسم برم بیمارستان  با این کرونا 😥  الان دردش سبک‌تر شده . به نظرتون اپاندیس؟ 😭

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

صددرصد اپاندیسه😯

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
صددرصد اپاندیسه😯

واقعا . بلند شم برم دکتر تا نترکیده ‌ خطرناکم هست 😭😭

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل کردم سه روز درد کشیدم و بالامیاوردم، دفعه اول دکتر فکر کرد مسموم شدم بهم آمپول ودارو داد زدم و خوب نشدم تا رفتم بیمارستان اورژانسی ازمایش گرفتن معلوم شد آپاندیس هست وقتی دکتر سمت راست شکمم دست گرفت ازدردداشتم میمردم که متاسفانه آپادندیسم پاره شد بعد عمل شدم

سلام ببخشید که من آقام . من چند ماه پیش عمل کردم . دردش از زیر ناف شروع و به سمت  کلیه می رفت به صورت رفت و برگشتی . طوریه که اصلا نمی تونی هیچ کاری انجام بدی و فقط از درد به خودت می پیچی . آروم شدن اصلا نداره و لحظه به لحظه دردش شدیدتر میشه . چون که درد شما سبک تر شده احتمالش کمه آپاندیس باشه

به همه انسان ها احترام بزار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن   نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت

یکی از علائمش این هست که اگر زیر ناف رو فشار بدید موقع بالا اومدن درد خیلی زیادی ایجاد می کنه

به همه انسان ها احترام بزار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن   نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت
من عمل کردم سه روز درد کشیدم و بالامیاوردم، دفعه اول دکتر فکر کرد مسموم شدم بهم آمپول ودارو داد زدم ...

عزیزم من الان یکم دردش سبک‌تر شد  .یه درد خاصی دارم مثل درد پریودی اما موعد پریودیم هم نیست  . ببخشید بی ادبیه اما یبوستم شدم .  بی حالی ام دارم. اشتها ام ندارم  یعنی بو غذا متنفر شدم . 

واقعا . بلند شم برم دکتر تا نترکیده ‌ خطرناکم هست 😭😭

اره حتما برو دکتر خوب

من ب قران یکسال درد کشیدم حتی دکتره برگشت گفت دخترتون ام اس داره بعد از یکسال تازه متوجه شدن اپاندیسم سوراخ بوده و کل بدنم عفونت کرده

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
سلام ببخشید که من آقام . من چند ماه پیش عمل کردم . دردش از زیر ناف شروع و به سمت  کلیه می رفت ب ...

اصلا اینطور نیست چون من خودم یکسال درد کشیدم بعد یکسال دکترا فهمیدن اپاندیسه😕

سلام ببخشید که من آقام . من چند ماه پیش عمل کردم . دردش از زیر ناف شروع و به سمت  کلیه می رفت ب ...

ممنون برادر . نه من یکم دردش سبک تر شد .  یکساعت پیش مثل مار به خودم می پیچیدم اما الان یکم راحت تر شدم 

عزیزم من الان یکم دردش سبک‌تر شد  .یه درد خاصی دارم مثل درد پریودی اما موعد پریودیم هم نیست&nbs ...

ازمن اصلا دردش آروم نمیشد هرچه بیشتر میشدو به خودم میپیچیدم، ازشما آروم شده فک نکنم آپاندیس باشه

من عمل کردم سه روز درد کشیدم و بالامیاوردم، دفعه اول دکتر فکر کرد مسموم شدم بهم آمپول ودارو داد زدم ...

عزیزم سردمم هست بدنم یهو یخ کرده . 

اصلا اینطور نیست چون من خودم یکسال درد کشیدم بعد یکسال دکترا فهمیدن اپاندیسه😕

درد آپاندیس یهویی و شدیده که از پا می ندازه آدمو . منو با ویلچر جابه جا کردن در حالی که تا روز قبلش زندگی عادی داشتم. تشخیص هم عفونت شدید آپاندیس بود .

ممنون برادر . نه من یکم دردش سبک تر شد .  یکساعت پیش مثل مار به خودم می پیچیدم اما الان یکم راح ...

خواهش می کنم . من  هم بدنم یخ کرده بود و فشارم۷ بود و عذر می خوام یبوست هم داشتم ولی دردم آروم نمیشد . ان شاء الله چون که دردتون آروم شده آپاندیس نیست ولی آمادگی داشته باشید که اگر دردتون غیر قابل تحمل شد حتما  به دکتر مراجعه کنید