2777
2789
عنوان

خواهر😓

216 بازدید | 15 پست

من  پام شکسته ، خواهرم راهش خیلی دوره باخبر شد خواست بیاد دیدنم ،چون شوهرش خیلی بداخلاقه فقط گفته دو روز بریم ببینش و برگرد خواهرم میخواست به من کمک کنه چون کسی پیشم نیست و دوتا بچه دارم،اومدن حالا خواهرمو دیدم حالش داغونه درد خودم  یادم رفت مث روانیا شده از بس شوهرش بداخلاقه، میگه دیگه برنمی‌گردم .فردا وقت رفتنشونه گفتم هرچی شد تحمل کن ولی دیگه نرو بچه هم ندارن ، نظرتون چیه؟

کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرومادرت هستن ایابدون پشتواته طلاق نه سخته

از لحاظ مالی من میتونم تامینش کنم ولی می‌ترسه خیلی بلایی سرش نیاره میگه بگم نمی‌رم شاید خفم کنه

از لحاظ مالی من میتونم تامینش کنم ولی می‌ترسه خیلی بلایی سرش نیاره میگه بگم نمی‌رم شاید خفن کنه

تاکی میتوتی تو خودش میتونه رو پای خودش وایسه 

بعد مگه شهر هرت بیان خفه اش کنن فقط یک روز دوروز نیست که تو تامین کتی شما خود دست به جیب خودت هست یا نه 

از لحاظ مالی من میتونم تامینش کنم ولی می‌ترسه خیلی بلایی سرش نیاره میگه بگم نمی‌رم شاید خفم کنه

مثلا شوهرش چکار میکنه ببین اگه شما میتونی تامینش کنی بالاخره خودشم سر کار میره بهتره که جدا بشه اصلا ارزششو نداره بخدا

خب چندسالشه؟ خب شوهرش چرا بد اخلاقی میکنه؟

خیلی فحش میده خواهر مادر پدر مادر  حتی مال خودشو خدارو ،خیلیییییییی گیر میده نه فیس بوک داره نه اینستا نه اسنپ چت ،میگه مهمون اومد مردونه زنونه کنیم نباید با کسی بخنده  حتی تو خونه میگه لباس لختی نپوش میگه من شوهرم تو زنی نباید واسه من ادای شوهرارو در بیاری باید هرچی میگم گوش کنی ،کمی از بدی هاش

تاکی میتوتی تو خودش میتونه رو پای خودش وایسه  بعد مگه شهر هرت بیان خفه اش کنن فقط یک روز دوروز ...

آره تا کار پیدا کنه وگرنه کارم نکنه من وضعم خوبه خداروشکر