2777
2789

بنظرتون چحوری میشه یه خانوم  متین و موقر و با نجابت شد..من فوق العاده برونگرا هستم و واقعا دارم از طرف اطرافیان اذیت میشم...میخام اروم و جدی باشم...چیکار کنم مثلا؟:

همه ی اتفاق هایی رو که برات افتاده با بقیه در میون نذار حتی بهترین دوستات

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

هر حرفی رو اول از همه جوانب در نظر بگیر بعد بگو

تو مسائلی که اطلاعی نداری چیزی نگو

اگر میخواین حرفی بزنید دلیل منطقی و خوب براش داشته باشید

هیچ وقت توهین نکنید یا مسخره نکنید

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینجوری که هستی که بهتره که.منم خودم خیلی شوخی میکنم تو جمع .گاهی با خودم میگم بزار یه کم سنگینتر باشم .ولی باز میبینم اینجوری بیشتر خوش میگذره.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

یه الگو رو تو ذهنت داشته باش مثل لیلا حاتمی، بانو هدیه تهرانی، فاطمه گودرزی و... 

بهترین راه داشتن الگو هست که چی میپوشن، چجوری حرف میزنن، چجوری میخندن و... 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

اگر ذاتت برونگرا هست، افسردگی میگیری بخوای یهو تغییر کنی. مراقب باش حتما کم کم، و از مسائل مهم اول شروع کنی. مثلا به نظر من قدم اولت این باشه که سوال شخصی از کسی نپرسی و تا حد ممکن سوال شخصی رو جواب ندی. یا در مورد ظاهر و هیکل کسی اصلا نظر ندی و اگر کسی اینکار رو با تو کرد فقط با نگاه جواب بدی. از این چیزا دیگه. اینا که مهم هست رو اولویت کن تغییر شروع میشه. 

تازه به نظر من آدم برونگرای مودب خیلی جذاب تر و دوست داشتنی تر از درونگرا هست. مثلا من درونگرا هستم ولی دور و بریام که برونگرا هستن خیلی خیلی دوست داشتنی و جذاب هستن. بخصوص توی مهمونیا و مسافرتا. اما من مدلم رو تغییر ندادم چون ذاتمه و کاریش ندارم :) 

منظور از مراقبه چیه..بیشتر توضیح میدی عزیزمم

مراقبه اشکال مختلفی داره. من توی کانال دکتر سرگلزاری، که روانشناس یا روان پزشک هست یه فایل گوش دادم که از همه بهتر توضیح داده بود. 

خلاصه ی فایل اینه: باید روزانه حدود بیست دقیقه فکرت رو خالی کنی. میتونی اوایل چندتا پنج دقیقه انجام بدی و کم کم دقیقه ها رو بیشتر گنی. میتونی ذکر بگی یا نگی. میتونی به یه منظره فکر کنی یا نکنی. باید نفس عمیق بکشی، اما عادی نه اینکه نفس خیلی عمیق بکشی، یا نفست رو حبس کنی. و همزمان هر فکری توی ذهنت اومد حواست باشه که یه فکر هست و با آرامش اون فکر رو رد کنی. کار سختی هست اما اگر زمان رو کم کم زیاد کنی اذیت نمیشی. 

من خودم امتحان کردم ، فوایدش فوق العاده هست از تقویت هوش و حافظه بگیر تا آرامش روح و سلامت بدن.