2777
2789

سلام، دخترم رفته تو ۵ ماه و الرژی داره شیرخشک رژیمی هم میخوره.رفلاکسش هم از الرژیشه ک رو ب بهبوده ان شاالله

خاستم بپرسم ک شروع غذاهای کمکی از ۴ ماهگی یا ۶ ماهگی باشه برای بچه هایی ک الرژی دارن؟

نظر دکتراهم پرسیدم ی دکتر گف ۴ یکی گف ۶ 

کسی تجربه ای داره؟

میون دو تا دلبر اینور بری یا اونور،خوب اول یه پزشکو انتخاب کن که دوباره نخای بری پیش پزشک دیگه و به حرف یکیشون‌گوش کن

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون شیرم کم بود پسرمم شیر خشک می خورد بالا می اورد.از 4 ماهگی.شروع کردم.لعاب برنج چند روز دادم بعدش فرنی بعد سوپ ساده با برنج گوشت و هویج کم کم مواد سوپشو افزایش دادم.بیسکوییت مادر هم  به اندازه خیلی کوچیک پودر می کردم تو اب بهش میدادم در واقع خیلی ابکی بود.کم کم و با حوصله بهش غذا بده.

میون دو تا دلبر اینور بری یا اونور،خوب اول یه پزشکو انتخاب کن که دوباره نخای بری پیش پزشک دیگه و به ...

بحث الرژی چیزی نیس ک فقط پیش ی دکتر رفت.تو این زمینه پزشکا نظرای مختلفی دارن و تجربه های مادرا هم جیز دیگه ست ک ب نظرم‌ این تجربه ها ب نظر پزشکا اولویت داره

من چون شیرم کم بود پسرمم شیر خشک می خورد بالا می اورد.از 4 ماهگی.شروع کردم.لعاب برنج چند روز دادم بع ...

منم مثه شما بودم شیرم کم بود وقتیم با هرتلاشی زیاد شد دیدم نی نی الرژی داره و همون شیرخشک رو ادامه دادم..عزیزم نی نی شما تحمل میکرد؟ حالش بهتر میشد؟

منم مثه شما بودم شیرم کم بود وقتیم با هرتلاشی زیاد شد دیدم نی نی الرژی داره و همون شیرخشک رو ادامه د ...

اره .الان نه و نیم ماهشه همه چی می خوره .فقط از یه سینم شیر میخوره .واسه همون شیر پاکتی میدم بهش اونم دوست داره با یه قند کوچولو