2777
2789
عنوان

پول برقتون چقدر میاد⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برق رو گفتن گرون کردن

اما شما هم مصرف تون بالاست

اسپیلت بالا میبره دیگه همه اینو می دونن

فر رو هم برو مصرف برقش رو نگاه کن یه ضرب و تقسیم ساده هست که در بیاد چقدر شده ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

برق رو گفتن گرون کردناما شما هم مصرف تون بالاستاسپیلت بالا میبره دیگه همه اینو می دوننفر رو هم برو م ...

امروز ۱۰ آبانه خب

همون اوایل مهر چندبار روشن کردم فقط واقعا اونقدری نشد

فر نمیدونم چطوری حساب کنم پول برقشو

آره بنده خدا تنها زندگی میکنه خیلی ناراحته مثل اینکه گفتن از یه حدی بگذره جریمه داره

بنده خدا ،ظلمه واقعا 

مگه چقدر ادم درمیاره ۸ پول برقش بیاد،چیز خاصی ،یخچال صنعتی چیزی استفاده میکننن؟

از ماه قبل برای ما شروع شده تغییر مبلغ ، آره بهش بگو تقصیر شما نیست برای همه همین افزایش مبلغ قبض ها

خدا لعنتشون کنه چقدر زیاد یهو اضافه کردن

میگم بهش 

مرسی عزیزمم💞💞

بنده خدا ،ظلمه واقعا مگه چقدر ادم درمیاره ۸ پول برقش بیاد،چیز خاصی ،یخچال صنعتی چیزی استفاده میکننن؟

طفلکی بازنشسته و تنهاست چقدر مگه مصرف داره فقط یکم کولر استفاده میکنه

امروز ۱۰ آبانه خبهمون اوایل مهر چندبار روشن کردم فقط واقعا اونقدری نشدفر نمیدونم چطوری حساب کنم پول ...

مصرف برق دستگاهی که میخوای رو نگاه میکنی (روی دستگاه یا مثلا اطلاعات بروشور و ....)

که چند kw در ساعت یا دقیقه هست

اینو پیدا کردی ببین چه تایمی مصرف کردی

مصرفش در میاد ..... بعد از روی قبض میشه بفهمی چند درصد از مصرف کلتون هست 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊