چیتراه مدیر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 185 عنوان خانمهای آشنا با بورس بیای ..... | مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 67 پست من در خواست سهام بپزد رو دادم الان تو پنل دیدم 14 سهام چجوری کنسل کنم این خیلی کم چیترا ۸۹ (۵دی89;1/55) شاید ما جای دیگری مرده ایم......و اینجاجهنم ماست 1399/02/31 | 16:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رز_کبود5155 عضویت: 1395/02/03 تعداد پست: 10413 من نخریدم چیزی از دست ندادی اخه ۱۴ تا هم شد سهمببینیم اریا ساسول چی میشه ♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️
پاییزان عضویت: 1396/04/19 تعداد پست: 2300 کاش یه سهام داشتم بعد از یه ماه سی درصد سود میداد. الان سه هفته ست تو بورس وارد شدم ده درصد پول اصل ... عزیزم دیر اومدی نخاه زودبری تو زمان اصلاح وارد بازار شدی قبل عید وارد میشدی تا ۱۵ اردیبهشت ۸۰ درصد سود میکردی باید صبر داشته باشی سفارش مقاله های دانشجویی و ترجمه متون انگلیسی پذیرفته می شود.اگه خواستین درخواست دوستی بدین.😍😍😍
پاییزان عضویت: 1396/04/19 تعداد پست: 2300 آخه الان ۳ ملیون خورده ای متقاضی داشته آره تعداد کد بورسیا هر روز زیادتر میشه سفارش مقاله های دانشجویی و ترجمه متون انگلیسی پذیرفته می شود.اگه خواستین درخواست دوستی بدین.😍😍😍
جوجه_فوکولی عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 7982 عزیزم دیر اومدی نخاه زودبری تو زمان اصلاح وارد بازار شدی قبل عید وارد میشدی تا ۱۵ اردیبهشت ۸۰ درصد& ... اونموقه خیلی تو مود بورس نبودم.یعنی امکان نداره از این سودای خوب دیگه پیش بباد؟؟؟ خانوم هستم
پاییزان عضویت: 1396/04/19 تعداد پست: 2300 اونموقه خیلی تو مود بورس نبودم. یعنی امکان نداره از این سودای خوب دیگه پیش بباد؟؟؟ چرا امسال سال خوبی هست واسه بورس فقط صبر داشته باش و این شاخه به اون شاخه نپر بر حسب تجربه بهت میگم سفارش مقاله های دانشجویی و ترجمه متون انگلیسی پذیرفته می شود.اگه خواستین درخواست دوستی بدین.😍😍😍
جوجه_فوکولی عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 7982 عزیزم دیر اومدی نخاه زودبری تو زمان اصلاح وارد بازار شدی قبل عید وارد میشدی تا ۱۵ اردیبهشت ۸۰ درصد& ... سلام عزیزم.من امروز دارا یکم خرید زدم.الان پول برگشته به حساب بورسیم و منقصی شده.چرا؟یعنی باید دوباره بخرم؟ خانوم هستم
پاییزان عضویت: 1396/04/19 تعداد پست: 2300 سلام عزیزم. من امروز دارا یکم خرید زدم.الان پول برگشته به حساب بورسیم و منقصی شده.چرا؟یعنی باید دوب ... عزیزم منم برای خواهرشوهرم خرید زدم ولی منقضی شد پولش برگشت متاسفانه وقتش تموم شد تا ۳۱ وقت داشت نمیدونم چرا اینجوری شد سفارش مقاله های دانشجویی و ترجمه متون انگلیسی پذیرفته می شود.اگه خواستین درخواست دوستی بدین.😍😍😍
جوجه_فوکولی عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 7982 عزیزم منم برای خواهرشوهرم خرید زدم ولی منقضی شد پولش برگشت متاسفانه وقتش تمو ... امروزم تمدید شده عزیزم. خانوم هستم