پسر من امروز پنج ماهش رو تموم میکنه و میخوام غذای کمکی بهش بدم و بخاطر شرایط فعلی نمیتونم ببرمش دکتر تا با دکترش مشورت کنم
وزن پسرم هشت کیلو هست
به تجربه هاتون احتیاج دارم
خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏. پسرم "علی" تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو، آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚♂️🧚♂️😉😉🌸🌸
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم از فرنی ارد برنج شروع کن سه روز بعد حریره بادام .حدودا یک هفته بعد سوپ ساده.از پشت برگه واکسنش ...
ممنونم
مرسی نگاه میکنم
خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏. پسرم "علی" تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو، آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚♂️🧚♂️😉😉🌸🌸
فعلا تا ۶ ماهش تموم شه باید همینا رو بخوره بعد از هرکدوم ک میدی سه روز فاصله بده واس غذای بعدی ک ببی ...
سپاس عزیزم ❤️