2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از چن ماه دکتر میگه برین ivf?

من یک سال و نیمه از سقطم میگذره که دکتر گفتن ای وی اف کنید . ولی اقداممون زیر نظر دکتر نبود. الان دکتر میگه ۶ ,۷ ماه زیر نظر من باشید اگر نشد آی وی اف کنید. 

من یک سال و نیمه از سقطم میگذره که دکتر گفتن ای وی اف کنید . ولی اقداممون زیر نظر دکتر نبود. الان دک ...

عکس رنگی گرفتی؟

من یکی میشناسم چندین بار تا  ۳ماه میومد بعدسقط میشد نمیتونست بعدش رفت زیر نظر دکتر الانم ۵ماه حاملست استراحت مطلق ولی

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان
نه نگرفتم

یه عکس رنگی بگیر‌ببین لوله هات در چ حالن..امپولhcg هم زدی؟

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان
نه، بار چهارم

چجوریه . چهار بار از خودتون و شوهرتون تخمک و اسپرم گرفتن یا اینکه یکبار گرفتن هر چهار بار از همونا استفاده کردن برای عمل? وقتی که مثلا میگن هزینه آی وی اف ۱۵ تومن هست یعنی هربار که اون تخمک رو میذارن داخل رحم ۱۵ میگیرن? باز اگر نگرفت دفعه بعد باید ۱۵ تومن دیگه بدی?

یه عکس رنگی بگیر‌ببین لوله هات در چ حالن..امپولhcg هم زدی؟

نه من هیچکار نکردم . تنها کاری که دکتر برام گفتن همون اول سال ۹۷ یه چکاپ کامل و اسمیر یه سونوی معمولی از رحم و تخمدان نوشتن که گفتن خوبه

نه من هیچکار نکردم . تنها کاری که دکتر برام گفتن همون اول سال ۹۷ یه چکاپ کامل و اسمیر یه سونوی معمول ...

من خودم عکس رنگی گرفتم تمام ازمایشا رو انجام دادم این ماه دکتر‌بم ۲تاhcg داده هر دو تا رو زدم‌امروز هم سونو واژینال دارم..بنظرم ی عکس رنگی بگیری با مکمل و امپول این چیزا شاید نیاز ب ivf نداشته باشی.سه ماه قبل اقدام هم باید قرص فولیک بخوری