2777
2789
عنوان

مهمون دارم کدبانوها کممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبگوشت مرغ جالب نیس چرا هم رون هم سینه نمیگیرید؟شاید یکی رون دوس نداشت سیب زمینی خلالی بهترازچیپسه ا ...

مرسی از راهنماییت عزیزدلم سینه هم میزارم پس اخه من تازه کارم و بی تجربه😀

خداوند هیچوقت دیر نمیکنه... هرچیزیو تو زمان درستش بهت میده  
به نظرشما برای ۲۰نفر اگه کنارعذای اصلی کشک بادمجون هم درست کنیم چندکیلو بادمجون بسه؟

بستگی به بادمجون داره من خودم اصلا تخم دارنمیریزم بعدشم اندازه سه چهارکیلوکافیه چون کنارعذای اصلیه 

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

دوستای گلم مرسی بابت راهنماییاتون همه نظر هارو میخونم ببخشید ک نمیتونم جواب بدم اخه مدیریت تایپکم ضعیفه فقط یه سوال بخام دو نوع خورشت باشه چی پیشنهاد میدین بجز قورمه سبزی یه خورشت راحت باشه فقط مرسی

دوستای گلم مرسی بابت راهنماییاتون همه نظر هارو میخونم ببخشید ک نمیتونم جواب بدم اخه مدیریت تایپکم ضع ...

فسنجون ،بادمجان ،آلو اسفناج،خورشت بسیار خوشمزه هویج ،خورشت لوبیا سبز

مرسی از راهنماییت عزیزدلم سینه هم میزارم پس اخه من تازه کارم و بی تجربه😀

خواهش میکنم گلم آخه همه رون دوس ندارن ببین به نظرم دوتا دیس سالادکاهوبزار هریه مرغ واسه ۵نفره آماده کن تودیس پیرکس سیب زمینی خلالی بریز استر سم نداشته باش ظرفاتم شب قبل آماده کن کناربزارخوش بگذره  

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

فسنجون ،بادمجان ،آلو اسفناج،خورشت بسیار خوشمزه هویج ،خورشت لوبیا سبز

خورشت بادمجون بخام درست کنم با گوشت درست کنم بنظرت عزیزم؟ 

ممنون عزیزم

خواهش گلم