سلام دوستان برای جمعه شب 20 نفر مهمون دارم و میخام زرشک پلو با مرغ درست کنم برای هر نفر 1 رون 300 گرمی کافیه؟ و اینکه توی سفره رون رو چجوری بزارم برای دو نفر توی 1 بشقاب رون بزارم خوبه بنظرتون؟ چیپس هم کنارش باشه؟ و ابگوشت مرغ رو جدا بزارم. تا الان همه مهمونایی ک داشتم زیر 10 نفر بوده الان گیج شدم
خداوند هیچوقت دیر نمیکنه... هرچیزیو تو زمان درستش بهت میده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آبگوشت مرغ جالب نیس چرا هم رون هم سینه نمیگیرید؟شاید یکی رون دوس نداشت سیب زمینی خلالی بهترازچیپسه اگه میخوای ۲جورعذاباشه کشک بادمجونیامیرزاقاسمی
وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،، ، ،،،، جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم
من کنارش پیاز داغ همراه کشمش تفت میدم و اره توی هر دیس رون و سینه مرغ و چیبس و پیاز و کشمش ی طرف میزارم،،،سینه هم بزار بعضیا رون دوست ندارن،،،با آبگوشتشم ی کم جو پرک اضاف میکنم میشه ی سوپ خوشمزه و توی دوتا کاسه ی بزرگ میریزم و میزارم وسط سفره،سالادم ک میزاریم تامام
شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
دوسه تا رون اضافه بزار شاید کسی خواست و اینکه اگه ظرف پیرکس داری چند تا بچین تو اون. دوتا دوتا نزار فقط یادت باشه قاشق بزاری تگ ظرف خورشتت تا هر کس با قاشق خودش بر نداره