سلام دوستان برای جمعه شب 20 نفر مهمون دارم و میخام زرشک پلو با مرغ درست کنم برای هر نفر 1 رون 300 گرمی کافیه؟ و اینکه توی سفره رون رو چجوری بزارم برای دو نفر توی 1 بشقاب رون بزارم خوبه بنظرتون؟ چیپس هم کنارش باشه؟ و ابگوشت مرغ رو جدا بزارم. تا الان همه مهمونایی ک داشتم زیر 10 نفر بوده الان گیج شدم
خداوند هیچوقت دیر نمیکنه... هرچیزیو تو زمان درستش بهت میده
دوستای گلم مرسی بابت راهنماییاتون همه نظر هارو میخونم ببخشید ک نمیتونم جواب بدم اخه مدیریت تایپکم ضع ...
قیمه با مرغ خوبه. خورشت بادمجونم خوبه.میرزا قاسمی هم خوبه ولی خب طبع مهمونات اگه سمت غذاهای فست فودی هست به نظرم یه خورشت بزار با یه پیراشکی یا الویه یا سالاد ماکارونی
وای مرسی مهربون. حتما. فقط برنج بنظرم 4کیلو یا 5 کیلو بپزم تقریبا پر خور هستن😂
هریک کیلو برنج واسه۴نفره اگه برنج سفیداضافه بیاداشکال نداره خورده میشه پیمانه ای بریز تقریبا۲۴پیمونه کافیه امیدوارم تونسته باشم کمک کنم من پیمانه ام فنجونه
وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،، ، ،،،، جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم
وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،، ، ،،،، جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم