سلام دوستان برای جمعه شب 20 نفر مهمون دارم و میخام زرشک پلو با مرغ درست کنم برای هر نفر 1 رون 300 گرمی کافیه؟ و اینکه توی سفره رون رو چجوری بزارم برای دو نفر توی 1 بشقاب رون بزارم خوبه بنظرتون؟ چیپس هم کنارش باشه؟ و ابگوشت مرغ رو جدا بزارم. تا الان همه مهمونایی ک داشتم زیر 10 نفر بوده الان گیج شدم
خداوند هیچوقت دیر نمیکنه... هرچیزیو تو زمان درستش بهت میده
آبگوشت مرغ جالب نیس چرا هم رون هم سینه نمیگیرید؟شاید یکی رون دوس نداشت سیب زمینی خلالی بهترازچیپسه اگه میخوای ۲جورعذاباشه کشک بادمجونیامیرزاقاسمی
وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،، ، ،،،، جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم
من کنارش پیاز داغ همراه کشمش تفت میدم و اره توی هر دیس رون و سینه مرغ و چیبس و پیاز و کشمش ی طرف میزارم،،،سینه هم بزار بعضیا رون دوست ندارن،،،با آبگوشتشم ی کم جو پرک اضاف میکنم میشه ی سوپ خوشمزه و توی دوتا کاسه ی بزرگ میریزم و میزارم وسط سفره،سالادم ک میزاریم تامام
شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
دوسه تا رون اضافه بزار شاید کسی خواست و اینکه اگه ظرف پیرکس داری چند تا بچین تو اون. دوتا دوتا نزار فقط یادت باشه قاشق بزاری تگ ظرف خورشتت تا هر کس با قاشق خودش بر نداره