2777
2789

#کیک_مرغ

#کیک_مرغ_گردو

یه پیش غذا یا یه عصرونه ی خوشمزه برای دور همی و تولد... چیا می خواید؟😍

سینه ی مرغ پخته شده ۲ عدد

گردو نیم کوب شده ۱ پیمانه

نان تست( یادم رفت تو عکس بذارمش)

سس مایونز ۱ پیمانه

ماست خامه ای( یا ماست و خامه به صورت جدا) نصف پیمانه

آبلیمو

خیار شور نگینی

پیازچه( قسمت سفیدش)

سینه ی مرغ رو با نمک و زردچوبه و فلفل بذارید بپزه

وقتی پخت استخوان هاش رو جدا کنید و  نازک  ریش ریش کنید

تو یه کاسه ی بزرگ بریزیدش و بهش یکم آبلیمو ،  گردو نیم کوب شده و  سس مایونز و ماست و خامه و خیار شور و پیازچه رو اضافه کنید و با قاشق همش بزنین مواد به خورد هم برن

دور نان تست قسمت قهوه ایش رو با قیچی آشپزخانه برش بزنید و قسمت سفیدش رو ته پیرکس بچینید،  ته پیرکس که پر کردین ، از مواد روش بمالید یکم فشردش کنید و دوباره لایه بعدی نان تست بذارین روش و دوباره از مواد  تا کامل سطحش پرشه‌ و لایه آخر رو فقط سس مایونز بمالید و تزئینش کنید

روش سلفون بکشید بذارین ۲ ۳ ساعت تو  یخچال تا قشنگ جا بیفته 😋🌸

#porpora_kitchen

💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ چی باشه ک کیکش چی باشه !‌😑

خخخخ  اره والا

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...