2777
2789

سلام 

بعد ۶ روز تاخیر پریود بتام ۱۷۰ شده

بهم گفتن مشکوکه باید چند روز بعد تکرار کنم

کسی بوده شرایطش مثل من باشه و بارداری خوبی داشته باشه؟

میترسم خارج از رحمی باشه

امیدوار باشم بتا بره بالا؟

یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
خواهر من بعد 3 روز 60 بود بعد از ی هفته 180  لقاح دیر انجام شده بود

پس یعنی میشه امیدوار بود؟

راستش یخورده نگرانم

یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از ۲۰ روز ۲۵۰ بود واسم☹ماما گفت تکرار کن گفتم من نامنظم هستم لازم نیست...خارج رحم درد داره اگه باشه...البته سر دخترم سه روز بعددموعد ۲۵۰ بود

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
بعد از ۲۰ روز ۲۵۰ بود واسم☹ماما گفت تکرار کن گفتم من نامنظم هستم لازم نیست...خارج رحم درد داره اگه ب ...

۲۵۰ رو تکرار نکردین و باردار بودین؟

من الان ۱ هفته عقب انداختم تا الان نه درد قابل توجهی دارم نه لکه و خونریزی

میشه امیدوار بود؟

اره امیدوارباش   درد و خونریزی ک نداری،؟تهوع سرگیجه؟

درد قابل توجه نه

خونریزی و لکه هم نه

تهوع ندارم فقط اشتهام خیلی کم شده و خیلی میخوابم همین

۲۵۰ رو تکرار نکردین و باردار بودین؟ من الان ۱ هفته عقب انداختم تا الان نه درد قابل توجهی دارم نه لک ...

نه تکرار نکردم چون نامنظم بودم...خواهرم که منظم بود انقد بتاش کم بود دکتررامپول داد بزنه پریود بشه ولی خواهرم نزد الان پسرش دنیا اومده....منم که الان ۶ ماهه باردارم...پریودات چطوره؟

نه تکرار نکردم چون نامنظم بودم...خواهرم که منظم بود انقد بتاش کم بود دکتررامپول داد بزنه پریود بشه و ...

نمیشه گفت دقیقه و سر یک تاریخ خاصیه

بیشتر اوقات ۳۴ روز هستم ولی پیش میاد که تا ۳۶ روز هم طول بکشه گاهی هم ۳۲ روز

بارداری عزیزم 48 ساعت بعدش باز بده مطمئنن دوبرابر شده

ماما بهم گفت چند روز بعد بیا آز که خوب بالا رفته باشه ولی اگه تو این چند روز دردای شکمی شدید گرفتی سریع مراجعه کن        یکم واسه این موضوع نگران شدم

خواهر من بعد 3 روز 60 بود بعد از ی هفته 180  لقاح دیر انجام شده بود

عزیزم شما بارداری واسه منم دعا کن بارداریم سالم باشه🙁

بعد از ۲۰ روز ۲۵۰ بود واسم☹ماما گفت تکرار کن گفتم من نامنظم هستم لازم نیست...خارج رحم درد داره اگه ب ...

عزیزم میشه برام دعا کنید بارداریم سالم باشه؟

الان شما مادری و دعات گیرا تره🙁

عزیزم میشه برام دعا کنید بارداریم سالم باشه؟ الان شما مادری و دعات گیرا تره🙁

انشاالله عزیزم توکل برخدا همونی که میخوای بشه

پس یعنی میشه امیدوار بود؟ راستش یخورده نگرانم

عزیزم من روز ۵ تاخیر از دادم ۸۲ بود واس تو ک خوبه لقاح دیر انجام شده الانم ۱۳ هفتمه همع چیم تا الان خداروشکر عالی بوده نگران نباش ۴۸ ساعت بد تکرار کن ببین دوبرابر میشه

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏