2777
2789

فردا موعدمه.......سه ومین ماه اقدامم.....دوماه قبل پریودم  جلو می افتاد....ولی الان .هیچ علائمی ندارم ...فقط ۵ روز تمام ماهیچه های پام گرفته بود به سختی می نشستم.......الان خوب شده ..رگ های ریز آبی کبود روی ران پای راستم هست که قبلا احساس میکنم نبودن...دوتا رگه خون هم دوطرف شکمم  افتاده ......یعنی میشه 🤰؟؟؟؟؟؟گه گاهی هم طرف راست شکمم درد میگیره  

عشق دلم امید زندگیمی آرمانم👶🏻🧿❤️  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد زیر شکم و کمر درد دقیقا مثل پری و حساس و دردناک شدن سینه ها 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

منم درد پری داشتم و سینم حساس شده بود

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

اها خیلیم گشنم میشد حتی نصف شب پا میشدم..اخه من کم غذام بودم سابقه نداش

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

اسی ببخشید وسط تاپیکت سوال میپرسم ضروریه،بچه من الان16روزه پریودیم عقب افتاده همون 4،5روز اول بی بی چک زدم منفی بود،اقدامم نیستیم،نوک سینه سمت چپم درد میکنه،زیر دلمم تقریبا ی هفتس ی کوچولو دردای مثل وقت پریودیمو دارم ولی مثلا چن ثانیه میگیره بعد ول میکنه،چن روز ی بار معذرت میخوام ترشحات سفید دارم ک زیادم هس بنظرم دکتر رفتم تشخیص خاصی نداد گفت باید بری سونو ولی هنوز نرفتم میخوام ببینم شما نظری ندارین؟

اولیو که خودم تصمیم داشتم دردای پریود داشتم سینم دردناک شده و پر از رگ های سبز رنگ شده بود.....ولی دومی خدااخواسته بود درد نداشتم ولی سرگیجه و فقط حالت تهوع و درد سینه داشتم و بیحالی که چون نامنظم بودم فک نمیکردم..بی بی چک زدم مثبت بود

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
من ترشحات سفید چسبناک هم میبینم ولی خب قبلا هم قبل پری میدیمشون😑

شاید باشه بدن هرکس فرق میکنه. من ترشحات آبکی داشتم بی رنگ بودن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اسی ببخشید وسط تاپیکت سوال میپرسم ضروریه،بچه من الان16روزه پریودیم عقب افتاده همون 4،5روز اول بی بی ...

۱۶ روووز.....حتما سونو بده 

عشق دلم امید زندگیمی آرمانم👶🏻🧿❤️