2777
2789
عنوان

روانشناسی👩‍💼👩‍💼

231 بازدید | 35 پست

اگه به مشاوره نیاز دارین در خدمتم.

من به همه مشاوره دادم و جواب مثبت داده.

مشکلتونو بگین شاید بتونم کمکتون کنم

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..

سلام من افسردگی دارم چه کنم

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من افسردگی دارم چه کنم

افسردگی راه حل های زیادی داره،

اولا که باید شااااد باشی به روز باشی، مثلا ی تنوعی بده ب خودت.به دوستات زنگ بزن و باهاشون کلی صحبت کن،لباسای رنگی بپوش،اواز بخون ونقاشی بکش،،....

من نسبت به بچهام  زود عصبی میشم و اخلاقم باهاشون بده هرروز صبح میگم از امروز خودم درست میکنم ولی نمیشه بچهام خیلی اذیت میکنن

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

من لطفا .

به نوعی پوچی رسیدم . مثلا میگم خب که چی ؟

تلاش کنم درس بخونم و.... اخرش می میرم و میرم اون دنیا   . به هیچی علاقه ندارم نه هدفی نه ارزویی . هیچی .

2 ساله که اینطوریم 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

یکی اینکه بینهایت استرس بیماری کرونا رو دارم هیجا نمیریم.بعد پنج ماه رفتیم خونه مادرشوهرم..اونا اصلا رعایت نمیکنن ینی،مدلشونه بیخیالن.اما من بچه کوچک،دارم واقعا میترسم الان اخر،هفته دعوتیم از،الان استرس،گرفتم.هرچی باهاشون صحبت میکنیم میگن باشه چشم اما در عمل کار،خودشونو میکنن.استرس،بعدیمم راجع به همین مهمونیه..دخترم هفده ماهشه .دختر جاریمم پانزده ماه...اوندفه دخترم رفت اسباب بازیشو داد ب دحتر،جاریم ...دوباره که رفت بگیره دختر جاریم بهش ندادو سرش جیغ کشید دختر،من ترسید و،گریه کرد.من ناراحت شدم ..این موقع باید چکار،میکردم؟چرا نتونست حقشو بگیره؟خیلی نگرانم...از،رفتاره اونام ناراحت شدم چون پدر،مادرش،داشتن میخندیدن 

افسردگی راه حل های زیادی داره، اولا که باید شااااد باشی به روز باشی، مثلا ی تنوعی بده ب خودت.به دوس ...

این چیزا خیلی روم اثر نداره الان نزدیک هشت ساله افسردگی دارم

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
سلام  تو روخدا یه کمکی به من بکنید  نامزد من همش قهر میکنه بعد تلفن ج نمیده میگم همیشه ...

چند تا راه حل داره،

مثلا شما باید سعیتو بکنی بفهمی از چی ناراحته

با همقرار بزارین برین بیرون

ولی خب اگه میبینی قابل حل نیست، مادرتو در جریان بزار تا شاید بتونه کمکت کنه‌....