دنیا جای خوبی میشه وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن.بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف) امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی اینکه بینهایت استرس بیماری کرونا رو دارم هیجا نمیریم.بعد پنج ماه رفتیم خونه مادرشوهرم..اونا اصلا رعایت نمیکنن ینی،مدلشونه بیخیالن.اما من بچه کوچک،دارم واقعا میترسم الان اخر،هفته دعوتیم از،الان استرس،گرفتم.هرچی باهاشون صحبت میکنیم میگن باشه چشم اما در عمل کار،خودشونو میکنن.استرس،بعدیمم راجع به همین مهمونیه..دخترم هفده ماهشه .دختر جاریمم پانزده ماه...اوندفه دخترم رفت اسباب بازیشو داد ب دحتر،جاریم ...دوباره که رفت بگیره دختر جاریم بهش ندادو سرش جیغ کشید دختر،من ترسید و،گریه کرد.من ناراحت شدم ..این موقع باید چکار،میکردم؟چرا نتونست حقشو بگیره؟خیلی نگرانم...از،رفتاره اونام ناراحت شدم چون پدر،مادرش،داشتن میخندیدن
افسردگی راه حل های زیادی داره، اولا که باید شااااد باشی به روز باشی، مثلا ی تنوعی بده ب خودت.به دوس ...
این چیزا خیلی روم اثر نداره الان نزدیک هشت ساله افسردگی دارم
دنیا جای خوبی میشه وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن.بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف) امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.