2777
2789
عنوان

روانشناسی👩‍💼👩‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 35 پست

شوهرم با من اخلاقش خوبه ولی 5 سال پیش خیلی بد بود 

نمی تونم اصلا فراموش کنم همه اش جلوی چشم ام هست و عصبی میشم ازش 

چکارکنم ؟؟؟؟

سر بچه هام هم داد میزنم   

خدای شبنم و یاس همیشه پیش ماست 
من نسبت به بچهام  زود عصبی میشم و اخلاقم باهاشون بده هرروز صبح میگم از امروز خودم درست میکنم ول ...

خب شما سعی کن ریلکس باشی، قبلا یکی دیگه این مشکلو داشت،الان یوگا میره ارومه،تو هم اهنگای ارامشبخش گوش کن،باهاشون بازی کن،تربیتشون کن بهشون یاد بده...

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لطفا . به نوعی پوچی رسیدم . مثلا میگم خب که چی ؟ تلاش کنم درس بخونم و.... اخرش می میرم و میرم ا ...

نباید اینو با خودت تکرار کنی،

باید شاد باشی ربطی ب این موضوع نداره ادم تا هست باید زندگی کنه وگرنه اصلا انگار هیچ وقت مفید نبوده 

ب ایندت فکر کن، به اینکه چه خدمتی به جامعه میکنی

اصلا این فکر هارو بریز دور و شاد باش

خب شما سعی کن ریلکس باشی، قبلا یکی دیگه این مشکلو داشت،الان یوگا میره ارومه،تو هم اهنگای ارامشبخش گو ...

امکان رفتن به کلاس ندارم والا موندم چطور اروم باشم وقتی به مثال برا یه صبونه خوردنشون باید ده بار بگم پاشو بیا صبونه

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     
اگر اشتباه نکنم شما نقاشی میکنید.چطور میتونم نقاشی یاد بگیرم؟ خیلی علاقه دارم اما هیچ چیز بلد نیستم ...

سلام عزیزم.بله من از وقتی یادم میاد عاشق نقاشی بودم.

ولی تا حالا یه بار هم کلاس نرفتم ولی بدون کلاس هم میشه موفق بود.من بدون هیچ ابزاری نقاشی میکنم.نقاشی نقاشیه،مهم اینه که استعداد تو خونت باشه.شما همون برنامه  هاشور رو نصب کن.  صفر تا صد نقاشی رو میگه اگرم کاملتر بخوای سایت سایه روشن حرف نداره.

یکی اینکه بینهایت استرس بیماری کرونا رو دارم هیجا نمیریم.بعد پنج ماه رفتیم خونه مادرشوهرم..اونا اصلا ...

اولا این استرسو همه داریم.شما خودت رو ناراحت نکن،

کار های ارامش بخش انجام بده، خودتو سرگرم کن.

کرونا اصلن ترس نداره 

دخترت هم درست میشه. اگه یکم باهاش تمرین کنی عالیه.مثلا باهاش کار کن چطوری حقش رو بگیره البته هنوز یکم زوده.خودش یاد میگیره.

اولا این استرسو همه داریم.شما خودت رو ناراحت نکن، کار های ارامش بخش انجام بده، خودتو سرگرم کن. کرو ...

الان من تو این شرایط نرم اونجا؟یا نه برم....بعد چجوری میتونم به اونا بفهمونم تمیز،باشن اخه.ـ.بحث یه عمر زندگیه اصلا خیلی،کاراشون با من فرق داره

این چیزا خیلی روم اثر نداره الان نزدیک هشت ساله افسردگی دارم

ینی باهاش کنار اومدی؟

نه شما باید خودتو سرگرم کنی،برو سراغ کارهایی که بهشون علاقه داری.اصلا با خودت تکرار نکن که افسرده‌هستی چون روت اثر میزاره.البته میتونی توی گوگل هستم جستجو کنی پیشنهاد های خوبی داره

شوهرم با من اخلاقش خوبه ولی 5 سال پیش خیلی بد بود  نمی تونم اصلا فراموش کنم همه اش جلوی چشم ام ...

ببین نباید گذشته بد رو بخاطر بیاری،اینده روشن رو ببین.

الان ب این فکر کن که اخلاقش خوبه.

مشکل دومت رو هم الان یکی پرسید بهش گفتم.برو بخون

ینی باهاش کنار اومدی؟ نه شما باید خودتو سرگرم کنی،برو سراغ کارهایی که بهشون علاقه داری.اصلا با خودت ...

کنار که نیومدم ولی اینا خیلی موقتیه چون این راه هارو خودمم امتحان کردم ولی هی برمیگردم جای اولم

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
مادرم چه کمکی میتونه بکنه؟! بعد من چطور حدس بزنم چشه؟!

مادرا خودشون یه راه حل دارن😁

با پدرمادرت صحبت کن...

مرد ها میدونم غیر قابل پیش بینی ان.

اگه چیزی به ذهنم رسید میگم