الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر اشتباه نکنم شما نقاشی میکنید.چطور میتونم نقاشی یاد بگیرم؟ خیلی علاقه دارم اما هیچ چیز بلد نیستم ...
سلام عزیزم.بله من از وقتی یادم میاد عاشق نقاشی بودم.
ولی تا حالا یه بار هم کلاس نرفتم ولی بدون کلاس هم میشه موفق بود.من بدون هیچ ابزاری نقاشی میکنم.نقاشی نقاشیه،مهم اینه که استعداد تو خونت باشه.شما همون برنامه هاشور رو نصب کن. صفر تا صد نقاشی رو میگه اگرم کاملتر بخوای سایت سایه روشن حرف نداره.
-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..
این چیزا خیلی روم اثر نداره الان نزدیک هشت ساله افسردگی دارم
ینی باهاش کنار اومدی؟
نه شما باید خودتو سرگرم کنی،برو سراغ کارهایی که بهشون علاقه داری.اصلا با خودت تکرار نکن که افسردههستی چون روت اثر میزاره.البته میتونی توی گوگل هستم جستجو کنی پیشنهاد های خوبی داره
-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..
ینی باهاش کنار اومدی؟ نه شما باید خودتو سرگرم کنی،برو سراغ کارهایی که بهشون علاقه داری.اصلا با خودت ...
کنار که نیومدم ولی اینا خیلی موقتیه چون این راه هارو خودمم امتحان کردم ولی هی برمیگردم جای اولم
دنیا جای خوبی میشه وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن.بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف) امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.