2777
2789
عنوان

ی سوسک بالدار بزرگ اومد خونمون،😭😭😭😭گم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 70 پست
بخواب گلم بخواب توی خونه ی همه ی ما ممکنه باشه و ندونیم 

الان نظریه ی علمی در مورد سوسک برعکس کار میکنه 

ندانستن بهتر از دانستن است

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بیایم سوسکه رو پیدا کنیم واستون بکشیم یا نه واسه همدردی باهاتون ی سوسک بیاریم خونمون تا صبح بترسیم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بخواب گلم بخواب توی خونه ی همه ی ما ممکنه باشه و ندونیم 

ووویی تمام موهای تنم سیخ شد😫😫😫

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

خداااایاااا من نمیترسم ازش، 😢 

یه بار کنار پنجره ی اتاقم نشسته بودم احساس کردم یه چیزی داره تو موهام حرکت میکنه دست کردم او موهام یه عنکبوت بزرگ از اون پادراز هااا تو موهام بود پاهاشو گرفتم از پنجره پرتش کردم بیرون🕸️🕷️

اسم تو رو پیشونیه من نوشته شده💓

آا فک کردم چیشده 😕اسی خواستی بیا تاپیکم ببین این رو دیگه به سوسک بالدار فک نمیکنی😭😭😭

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4399420/لولیتا

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@

یاخدا

میدونی ترسناک تراز دیدن سوسک تو خونه چیه؟؟؟

گم شدنـــــــــش😨😨😨😨

خدایی که به پرندگان مسیر را نشان می دهد،انسان را در نیمه راه رها نمی‌کند.‌‌...                                                                      من تورو دوست دارم ولی میدونم تو خیلی خیلی خیلی بیشتر دوستم داری مهربونم🤍                                                                    

من حامله بودم خونه ی بابام میموندم اونجام سوسک داشتن یه شب دیدم رو صورتمه 😭 درجا با اون شیکم گنده پریدم بالا. دیدم هر شب اینجوری بپرم دیگه بچه نمیمونه رفتم اتاق بالا تو سرما خوابیدم با سه تا پتو😑

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 

آا فک کردم چیشده 😕اسی خواستی بیا تاپیکم ببین این رو دیگه به سوسک بالدار فک نمیکنی😭😭😭

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4399420/لولیتا

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@