2777
2789
عنوان

ی سوسک بالدار بزرگ اومد خونمون،😭😭😭😭گم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداااایاااا من نمیترسم ازش، 😢  یه بار کنار پنجره ی اتاقم نشسته بودم احساس کردم یه چیزی داره ت ...

ماشاالله پهلوون،امروز با بچه هام تو حیاط بودم،ی سال و نیمه آن.ی زنبور اومد نزدیکم آنقدر جیغ زدم ک بچه هام از جیغ من ی ساعت گریه کردن و ترسیدن

خدا کنه  یه جا  برعکس افتاده باشه و نتونه خودشو نجات بده 😥

آفرین چه دعای قشنگی

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

ماشاالله پهلوون،امروز با بچه هام تو حیاط بودم،ی سال و نیمه آن.ی زنبور اومد نزدیکم آنقدر جیغ زدم ک بچ ...

وااای 🤣🤣🤣🤣تو رو خدا ببخشید خنده م گرفت

چه نازییی به خدااا😍😅🤣شما عادی هستی عزیزم من یکم پوست کلفتم

اسم تو رو پیشونیه من نوشته شده💓
ب خاطر بچه ها نمیتونم برم اتاق 😭😭😭

عزیزم گوشیتو چند دقیقه بزار روشن بزار طرفی میره طرف نور پیداش میکنی 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
وااای 🤣🤣🤣🤣تو رو خدا ببخشید خنده م گرفت چه نازییی به خدااا😍😅🤣شما عادی هستی عزیزم من یکم پوست ...

بخدا الان موم رو بازوم میخوره میگرخم.😭😭😭😭

جوراب بپوش پاچه هاتو بکن تو جوراب🤢💣

😂😂😂😂

موهاش هم جمع کنه کلاه بذاره بکشه تا زیر گوشش

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

گوشيو بزار كنار

گوشاتو تيز كن ببين از كجا صدا خيس خيس مياد

صدا سوسك خيس خيسيه

سوسك خيلي بده گازم ميگيره بي پدر

داييمم يه بار تو خونش گم شد خوابيدن

تو خواب از شلوارش رفته بوده بالا

دم كشاله رونشو گاز گرفته بود خونيو مالين شده بود

زخم كلفت😰😰😰😰😰

عزیزم گوشیتو چند دقیقه بزار روشن بزار طرفی میره طرف نور پیداش میکنی 

آنقدر خابم میومد،دیشب تا سحر بیدار بودم.۵ خوابیدم ۹.۳۰با بچه هام بیدار شدم.همشم سرپا.انقدر خسته بودم.پاک پرید😭😭😭

گوشيو بزار كنار گوشاتو تيز كن ببين از كجا صدا خيس خيس مياد صدا سوسك خيس خيسيه سوسك خيلي بده گا ...

تورو قرآن نگو😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭