2777
2789
عنوان

معجزه ی چله حق شناس

| مشاهده متن کامل بحث + 6544 بازدید | 93 پست
امتحان ثلت اول دبیرستانم بود  بعد که نمره ها اومد من تعجب کردم خیلی بالاتر از اونی بود که فکرش ...

من برای کنکور خیلی نخوندم یعنی برای  کنکور تاثیر داره

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای عاشق کردن،معشوق هم یعنی جواب میده؟؟؟

نميدونم اما بعيد ميدونم بعضيا واسه مريضي يا پول و خونه كرده بودن 

بايد بري پيش دعا نويس اگه اعتقاد داري

البته اگه نظره شخصيه منو بخاي كسي كه بخاد زوري عاشقت بشه يا با يه دعا يا چله عاشقت بشه همون بهتر نشه 

هيچيو از خدا زوري نخواه

به عنوان يه دوست بهت ميگم

يه بنده خدايي بچه ي چشم رنگي خيلي دوس داشت خودشو شوهرش مشكي بودن هزار تا كار كرد نذر و دعا و هرچي كه فكرشو كني كرد كه بچش زاق به دنيا بياد

سر يه هفته نشد بچش كور شد

زنه گريه و زاري ميكرد خودشو ميزد ميگفت خدا جون غلط كردم ازت چيزه زوري خواستم زار ميزدو اشك ميريخت اما چه فايده؟

خيلي زياد حرف زدم فقط خاستم بلكه بتونم بهت بفهمونم عشق بايد دو طرفه باشه😔💔

من برای کنکور خیلی نخوندم یعنی برای  کنکور تاثیر داره

فکر کنم اگر واقعا چله رو رعایت کنید و‌سعی کنید بعد چله هم یه چیزایی مثل حجابو رعایت کنید تاثیر داشته باشه .

البته من دلایل خاصی برای نخوندن داشتم توی اون مدت روحیم خیلی داغون بود نتونستم درست درس بخونم

بازم شما امیدتو از دست نده گلم 

نميدونم اما بعيد ميدونم بعضيا واسه مريضي يا پول و خونه كرده بودن  بايد بري پيش دعا نويس اگه اع ...

می دونم چی میگی جانِ دلم🖐🏻🥺😭

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
فکر کنم اگر واقعا چله رو رعایت کنید و‌سعی کنید بعد چله هم یه چیزایی مثل حجابو رعایت کنید تاثیر داشته ...

آخه میگن حتی موسیقی نباید گوش داد😭😭

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
اوایل یک ساعت ولی الان  چهل دقیقه تقریبا

الان شما موسیقی هم گوش نمیدی؟