2777
2789
عنوان

معجزه ی چله حق شناس

6544 بازدید | 93 پست

بچه ها من خیلی تعریف این چله رو شنیدم.کسی انجام داده اینجا حاجت روا شده باشه؟حاجتش چی بوده؟من خودم میخوام برای عاشق شدن معشوق بگیرم🥺🖐🏻

میخوام انجامش بدم.

ولی میدونم تو این مدت نمتونم زمان بیرون رفتن حجاب کامل بگیرم🥺😭

میشه بگید

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

من کردم فکر کنم نمیدونم ولی هنوز نشد برای ازدواجم

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کردم فکر کنم نمیدونم ولی هنوز نشد برای ازدواجم

با تمام آدابش؟چهل روز تموم شد و حاجت نگرفتی؟؟؟

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
من چلرو نصفه انجام دادم  نصفه هم حاجت گرفتم

برات مقدوره بگی حاجتت چی بود عزیزم؟؟؟

نماز صبحت نبايد قضا بشه الانم كه ماه رمضونه بايد روزه بگيري حجابتم بايد رعايت كني 

يعني شلوار تنگو مانتو جلو بازم نبايد بپوشي كلا بايد يه ادم ديگه شي

دروغ و غيبت و ... هم نبايد بكني

وگرنه ٤٠ روز وقتتو هدر كردي

خيليا تو سايت حاجتاي زيادي گرفتن

نماز صبحت نبايد قضا بشه الانم كه ماه رمضونه بايد روزه بگيري حجابتم بايد رعايت كني  يعني شلوار ...

برای عاشق کردن،معشوق هم یعنی جواب میده؟؟؟

بچه ها نماز شب تو این شبای اخر ماه   یادتون نره.خیلی خواص داره.برای هم دیگه یادمون نره دعا کنیم.

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  
12 بار خوندم

حاجتتو داد؟میتونی بگی حاجتت چی بود؟؟؟

عزیزم اگه انجام دادی از خدا بخواه که اگه به صلاحته بشه نه همینجوری ممکنه بعدا به ضررت باشه

🥺🖐🏻اخه خیلی دوسش دارم

بچه ها نماز شب تو این شبای اخر ماه   یادتون نره.خیلی خواص داره.برای هم دیگه یادمون نره دعا کنیم ...

چشم🖐🏻🥺

برات مقدوره بگی حاجتت چی بود عزیزم؟؟؟

امتحان ثلت اول دبیرستانم بود 

بعد که نمره ها اومد من تعجب کردم خیلی بالاتر از اونی بود که فکرشو میکردم چون اصلا نخونده بودم

مطمعنم اگه ادامه میدادم بهتر از این میشد 

الانم یه حاجت خیلی مهم دارم میخوام دوباره چله بردارم 

امیدوارم ایندفع هم امام حسین نگاهم کنه 

😍😍😍