2777
2789
عنوان

بنظرتون یه دختری که۲۰سالشه ..

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 55 پست

همه چی بستگی به رفتار و عملکرد خودت داره

ازدواج دومتم میتونه از اولی خیلی موفقتر باشه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اگه خودش اینجوری فک کنه🙂 دخترررر مثل بقیه نباش از قید و بند اصول بیا بیرون قطعا میتونی موف ...

هنوز نیومدم .امازندگی با یه معتاد خیلی سخته میخام بگیرم

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
جدیدا پسرا بیشتر سمت زن مطلقه میرن واسه ازدواج میگن سرد و گرم زندگی رو چشیده و کم توقعه. خیلی دیدم

بعضیا اینجورین .

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
راستش هنوز طلاق نگرفتم اما تصمیم دارم بگیرم .میدونی چیه دوستم عذرمیخام اینوبگم من اعتماد ب نفسم بالا ...

اهمیت نده به این فکر کن که باید خیلی قوی جلو بری 

من عاشق بشرم 😊💜
همه چی بستگی به رفتار و عملکرد خودت داره ازدواج دومتم میتونه از اولی خیلی موفقتر باشه

ترس دارم .

اهمیت نده به این فکر کن که باید خیلی قوی جلو بری 

میدونم باید خیلی قوی باشم .حرفای مردمو گوش نکنم اما میدونم بااااید ادامه تحصیل بدم اگ‌بخام موفق بشم

گلم من جدا شدم بخدا کلی خواستگار اومد برام. همه هم پسر مجرد. 

جدی میگی؟چندسالت بود؟اخه من خیلیم خوشگل نیستم 

نه اینده تباه نداره شاید از اون بدبختی دراومده ب خوشبختی برسه اگر خودش بد فکر میکنه نظرشو عوض کنه ...

راستش من پدرم تازه فوت کرده کاش بود حداقل اون پشتم بود

راستش هنوز طلاق نگرفتم اما تصمیم دارم بگیرم .میدونی چیه دوستم عذرمیخام اینوبگم من اعتماد ب نفسم بالا ...

ببین من تازه ازدواج کرده بودم خونه مون هم از محله های خوب شهره

ساختمان رو به رو مون رو داشتن میساختن یه نقاشی داشت تا این نقاشی ش رو کرد و رفت من مردم

کافی بود کمی پرده م کنار بره یا پنجره باز کنم فوری میومد وایمیساد اون موقع دانشجو بودم

وقتی میومد و میرفتم تو کوچه بهم علامت میداد

یکی نبود بهش بگه احمق من یه تار موی شوهر مهندس م رو با صدتای تو عوض نمیکنم

حالم ازش بهم میخورد

میترسیدم به شوهرم بگم دعوایی و آبروریزی چیزی بشه

انقدر اهمیت ندادم رفت گور به گور شده

هدف م از این داستان این بود که همیشه ادم احمق زیاده تو خودت عاقل باش حالا چه مطلقه بودی 

چه متاهل

چه مجرد

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
واقعا؟

بستگي داره بخواد چيكار كنه. اگه بخواد مثل ازدواج اولش شتاب زده عمل كنه و فقطططط هدفش ازدواج باشه دوباره طلاق ميگيره و يكم ساختن زندگيش واسش سخت ميشه ولي اگه منطقي تصميم بگيره و به درس و كار و پيشرفت برسه قطعا هيچ ديدگاه بدي وجود نداره وخوشبخت ميشه

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
منم طلاق گرفتم و ازدواج مجدد کردم. خیلیم خوشبختم وقتیم مطلقه بودم هیچ کس بهم حرف بدی نمیزد خداییش&nb ...

ازازدواج مجددت راضی؟شوهرتم قبلا ازدواج‌کرده؟

مثلا چیکارکنه

دیگه هرکس توانایی هایی داره که میتونه تقویتشون کنه و مفید باشه  الزاما درس خوندن نیست  مثلا شاید بتونه اگه سرمایه ایی داشته باشه برای خودش یه کسب و کار ابرومند درست کنه یا کارای هنری که به اون علاقه داره و ادامه بده به صورت تخصصی ..خلاصه گیلم خودشو بتونه از اب بکشه بیرون 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!