2777
2789
عنوان

بنظرتون یه دختری که۲۰سالشه ..

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 55 پست
دیگه هرکس توانایی هایی داره که میتونه تقویتشون کنه و مفید باشه  الزاما درس خوندن نیست  مثل ...

باید همون درس بخونم کارکردن نمیتونم

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
ازازدواج مجددت راضی؟شوهرتم قبلا ازدواج‌کرده؟

راضی که چه عرض کنم شوهرم بهترین مرد رو زمینه. مجرد بود از منم کوچیکتره. تا حالا دلمو نشکونده خیلی زحمت کشه. وضع مالیمون زیاد خوب نیس ولی انقدر کار میکنه بهترین چیزارو در حد توانش بخره.همسر اول منم اعتیاد شدید دادشت. اختلال دوقطبی داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگه پول داری وکیل بگیر که خودت نخوای بری دادگاه و بیای

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
راضی که چه عرض کنم شوهرم بهترین مرد رو زمینه. مجرد بود از منم کوچیکتره. تا حالا دلمو نشکونده خیلی زح ...

همسرمنم اعتیاد دارع .

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
ببین اگه پول داری وکیل بگیر که خودت نخوای بری دادگاه و بیای

اختمالا اینبار برای اقدام وکیل بگیرم 

باید همون درس بخونم کارکردن نمیتونم

اره سعی کن  فکر نکنی چون طلاق گرفتی  زندگیت از دست رفته و فلان  اتفاقا زمان مناسبی تصمیتو گرفتی حیف جوونی که بزاری  خیلیا رو دیدم بعداز طلاق زندگی بهتری تشکیل دادن  .

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
اره سعی کن  فکر نکنی چون طلاق گرفتی  زندگیت از دست رفته و فلان  اتفاقا زمان مناسبی تص ...

امیدوارم همین باشه

راستش من پدرم تازه فوت کرده کاش بود حداقل اون پشتم بود

خدا رحمتش کنه

میدونم خیلی سخته😔

ان شاالله خدا برات اینده زیبا و قشنگی رقم بزنه که فراموش کنی همچین روزایی رو

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

راستش هنوز طلاق نگرفتم اما تصمیم دارم بگیرم .میدونی چیه دوستم عذرمیخام اینوبگم من اعتماد ب نفسم بالا ...

امیدوارم که بهترین تصمیم روبگیری دررابطه باطلاق..

حق داری ناراحت بشی .توسعی کن ازنظرظاهر وپوشش کامل باش چون واقعاتنهاراه برای درامان بودن ازاین حرف هاست البته من نمیدونم پوشش شماچطوره خدای نکرده فکرنکنی منظوربدی دارم ..به جهت راهکارگفتم.

ازخدامیخوام به حق این روزای عزیزماه رمضان بهترین هابرات پیش بیادولبت خندون ودلت پرازشادی باشه

امیدوارم که بهترین تصمیم روبگیری دررابطه باطلاق.. حق داری ناراحت بشی .توسعی کن ازنظرظاهر وپوشش کامل ...

ممنونم گلم نه من پوششم کامله .