تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
نگاه جامعه رو نمیشه عوص کرد عقاید خودت و دیدگاهتو میشه که عوص کرد
بی محل باش ب حرفا
حرف که زیاده ولی ششما برا مردم زندگی نمیکنی
ایندت بسته به انتخابت داره
https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀 یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420
⚜️۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ داد⚜️❌میخوای نصیحت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی،فضولی کنی ریپلای نکن❌غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶احمد ذوقی دو تعلیقه
زندگیتو بساز درس بخون خودتو به جایی برسون که لیاقتش و داری ، جامعه رو ول کن سعی کن برای خودت مفید باشی تو با ارزشی با این اتفاقا ارزشی ازت کم نمیشه پس اعتماد به نفس داشته باش و از زندگی جدیدت لذت ببر
نه عزیزم زندگیش تباه نشده..اعتمادبه نفس خودت روحفظ کن سعی کن زندگی کنی باتوکل به خدا..
راستش هنوز طلاق نگرفتم اما تصمیم دارم بگیرم .میدونی چیه دوستم عذرمیخام اینوبگم من اعتماد ب نفسم بالابود یه بار رفتم واسه طلاق یه اداره ای بعد یه آقای۴۵ساله خیلیم پولدار بود بهم پیشنهاد داد حتی گفت ازنظرمالی هیچی کم نمیذاره!!انقدر ناراحت شدم کلا باختم
تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
آینده رو خود فرد میسازه ...طلاقم مث ازدواج یه اتفاق رایجه ممکنه برای هرکسی اتفاق بیوفته بنظرم این خود فرده که میتونه زندگیو نگاه جامعه رو نسبت به خودش تغییر بده
جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
خیر به هیچ وجه . باید ادامه تحصیل بده ی حرفه یاد بگیره به خودش برسه کتاب بخونه اطلاعات عمومیشو زیاد کنه و به خودش باور داشته باشه که بهترینه و به حرف های پشت سرشم فکر نکنه بره جلو که خدا پشتشه و آیندشم روشنه 😎
آینده رو خود فرد میسازه ...طلاقم مث ازدواج یه اتفاق رایجه ممکنه برای هرکسی اتفاق بیوفته بنظرم این خو ...
مثلا چیکارکنه
زندگیتو بساز درس بخون خودتو به جایی برسون که لیاقتش و داری ، جامعه رو ول کن سعی کن برای خودت مفید با ...
ب ادامه تحصیل فکرمیکنم