2777
2789
عنوان

بنظرتون یه دختری که۲۰سالشه ..

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 55 پست

اصلااااا.

چرا اینو حرفو میزنی دختر خالم ۱۹سالش بود طلاق گرفت الان ازدواج کرده شوهرش از قبلی ام بهتره وخوشبخت خداروشکر

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

نگاه جامعه رو نمیشه عوص کرد عقاید خودت و دیدگاهتو میشه که عوص کرد

بی محل باش ب حرفا 

حرف که زیاده ولی ششما برا مردم زندگی نمیکنی 

ایندت بسته به انتخابت داره 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟

بله واقعا 

⚜️۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ داد⚜️❌میخوای نصیحت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی،فضولی کنی ریپلای نکن❌غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶احمد ذوقی دو تعلیقه 

نه هنوزم کوچولویی..دیگه جامعه نگاهی بهش نداره چون خیلی طلاق بیشتر از ازدواج شده ..نگران این موضوع نباش نگران خودت باش و به خودت برس ...

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

نه اینده تباه نداره

شاید از اون بدبختی دراومده ب خوشبختی برسه

اگر خودش بد فکر میکنه نظرشو عوض کنه

فقط فقط از خدا بخواد راه ایندشو روشن و خوب قرار بده و ازدواج موفق داشته باشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

زندگیتو بساز درس بخون خودتو به جایی برسون که لیاقتش و داری ، جامعه رو ول کن سعی کن برای خودت مفید باشی تو با ارزشی با این اتفاقا ارزشی ازت کم نمیشه پس اعتماد به نفس داشته باش و از زندگی جدیدت لذت ببر

نه عزیزم زندگیش تباه نشده..اعتمادبه نفس خودت روحفظ کن سعی کن زندگی کنی باتوکل به خدا..

راستش هنوز طلاق نگرفتم اما تصمیم دارم بگیرم .میدونی چیه دوستم عذرمیخام اینوبگم من اعتماد ب نفسم بالابود یه بار رفتم واسه طلاق یه اداره ای بعد یه آقای۴۵ساله خیلیم پولدار بود بهم پیشنهاد داد حتی گفت ازنظرمالی هیچی کم نمیذاره!!انقدر ناراحت شدم کلا باختم

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

والا ۷۰ ساله است طرف میره طلاق میگیره زندگی بهتر میسازه چه برسه یه ۲۰ ساله رو هوا میزننش

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

آینده رو خود فرد میسازه ...طلاقم مث ازدواج یه اتفاق رایجه ممکنه برای هرکسی اتفاق بیوفته بنظرم این خود فرده که میتونه زندگیو نگاه جامعه رو نسبت به خودش تغییر بده  

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

خیر به هیچ وجه . باید ادامه تحصیل بده ی حرفه یاد بگیره به خودش برسه کتاب بخونه اطلاعات عمومیشو زیاد کنه و به خودش باور داشته باشه که بهترینه و به حرف های پشت سرشم فکر نکنه بره جلو که خدا پشتشه و آیندشم روشنه 😎

من عاشق بشرم 😊💜
آینده رو خود فرد میسازه ...طلاقم مث ازدواج یه اتفاق رایجه ممکنه برای هرکسی اتفاق بیوفته بنظرم این خو ...

مثلا چیکارکنه

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
واقعا؟

آره اگه خودش اینجوری فک کنه🙂

دخترررر مثل بقیه نباش از قید و بند اصول بیا بیرون

قطعا میتونی موفق بشی همین ک جراتشو داشتی از یه زندگی که دوسش نداشتی اومدی بیرون پس جسارت خیلی کارارو داری اول جوونیته

من رهام💜چو تو تخته پاره بر موج رها رها رها من..💜
زندگیتو بساز درس بخون خودتو به جایی برسون که لیاقتش و داری ، جامعه رو ول کن سعی کن برای خودت مفید با ...

ب ادامه تحصیل فکرمیکنم