2777
2789
عنوان

مکالمه منو شوعرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا شوهر من حتی ازشم بپرسم میگه یادم نمیاد😂😂😂 ولی من میدونم یادشه فقط نمیخواد خون و خونریزی ب ...

یبار منوشوهرم عروسی دعوت بودیم عروسی مختلط بود منوشوهرمم واستاده بودیم زن هامیرقصیدن نگاه میکردیم یکی از فامیلای شوهرم مردبود برگشت بهم گفت شوهرت داره فیض میبره گفتم شوهرمن یکی هزارباراز اونا خوشگل ترشو کنارش داره و اصلا چشمش اینارونمیبین مرده دهنش باز موند دیگ هیچی نگفت😂😂😂والا توباشی دیگ توزندگی بقیه دعوانندازی  

من واقعا فکر کردم داری شوخی می کنی:(

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))

تو اینجور موقعه فکر کن شوهرت این حرف رو بزنه بهش نمی گی بدل؟؟؟

یعنی واقعا خندم گرفت از حرف نمیدونم جدی میگی

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))
ما خیلی باهوشیم 😆😎 اگه اولش عصبانی شم تهش قهر میکنیم نمیفهمم چی میخواسته بگه 

اره منم ...بزور خودمونگه میدارم ببینم چی میخوادبگه...موقع هایی ک یهویی اعتراف میکن مامانم فلان کارو کرد ابجیش بافلانی دعوا کرد همچین ساکت میشم ک توعمرم کسی منوب اون ساکتی ندیده😂😂😂😂😂چون میدونم ی کلمه بگم دیگ حرفشومیخوره😂😂

تو اینجور موقعه فکر کن شوهرت این حرف رو بزنه بهش نمی گی بدل؟؟؟ یعنی واقعا خندم گرفت از حرف نمیدونم ...

خب من حسودم نسبت ب شوهرم یکمم بخاطر دوران حاملگیه اعصاب ندارم🤣😐

اره منم ...بزور خودمونگه میدارم ببینم چی میخوادبگه...موقع هایی ک یهویی اعتراف میکن مامانم فلان کارو ...

وااای دقیقااا😂😂😂😂😂😂 

منم همینطوریم وقتی داره تعریف میکنه سکوت میکنم نفس عمیق میکشم اون هی مکث میکنه بهم نگاه میکنه ببینه عصبانی ام یانه وقتی کامل تموم شد جوری عصبانی میشم بنده خدا میپوکه 😂

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
وااای دقیقااا😂😂😂😂😂😂  منم همینطوریم وقتی داره تعریف میکنه سکوت میکنم نفس عمیق میکشم اون ه ...

منم😂😂😂😂😂😂😂😂

هرموقع میبین ساکتم خودش درک میکن ک الان ک دیگ ی اتفاق هایی بیوفته.....البت اولاها وقتی سوتی میداداز خانوادش فوری بهش میگفتم و از حرفای خودشون دروغشونو درمیاوردم ولی الان دیگ فوری نمیگم نگه میدارم ب موقعش میگممم😁😁😁

منم😂😂😂😂😂😂😂😂 هرموقع میبین ساکتم خودش درک میکن ک الان ک دیگ ی اتفاق هایی بیوفته.....البت اولا ...

باز خوبه صبور شدی😉 من اصلا نمیتونم جلو خودمو بگیرم تهش یه رب وایمیستم میگم

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱