2777
2789

سلام من 20سالمه و متهلم و تقریبا سه هفتس که متوجه شدم یه کیست تخمدان 49*71دارم، و دکتر برام ال دی تجویز کرد وبرای دو هفته بعدش سنو نوشت من شنبه سنو رفتم و کیستم شده 56*85 میل 😭

میترسم از عمل، لطفا اگه کسی راه دیگه ای امتحان کرده و جواب گرفته به منم بگه

اندازه نگه دار که اندازه نکوست...                                                                         هم لایق دشمن هم لایق دوست💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا 10*9بود.گفتن کیست تخمدان هست و با ال دی رفع میشه.که نشد.

دکترم گفت کیست های زیر 3شاید از بین بره ولی اینا نه.

بعد که سونو‌کرد گفت ربطی به تخمدان نداره ، یه توده لگنی هست.

من لاپاراسکوپی کردم.شش روز درد داشتم .ولی کل کارای خودم و نهار و شام اینا رو خودم انجام میدادم.

با اینکه مادرم پیشم بود.

خب پیشنهاد دکتر چی بود از کجا متوجه شدی کیست داری عزیزم

سوزش شدید ادرای داشتم و زیر دلم خیلی درد میکرد اول فک کردم سنگ مثانست که با سنو متوجه شدم کیسته

اندازه نگه دار که اندازه نکوست...                                                                         هم لایق دشمن هم لایق دوست💜
دوهفته زود نیست ؟ مگ نمیگن باید حداقل دوماه قرص مصرف کنی؟

نمیدونم متخصص زنان بهم گفت هر دو هفته بخاطر اینکه بزرگه