2777
2789

۳،۴،۵،۶ تیغارو پشت هم بزن😂😂😂

غمگینه ها

خواننده هم بنده خدا خیلی بغض داره

ولی من هروقت یادش میفتم خندم میگیره😁

من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشود باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال جانم آزاد!لطفا قبل از ازدواج از کلیه شرایط حقوقی خودتون اطلاعات بدست بیارید و حق طلاق رو بصورت محضری بگیرید و امیدوارم هیچوقت ازش استفاده نکنید😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الو سلام منزل خودا منم همون مزاحمی ک اتفاقا اشناس 

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍

وقتی همه جا پر است از دلگیری

عاشق بشوی غریب تر میمیری 

یادت نرود به مردم این دنیا

دریا بدهی کویر پس میگیری

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
خوشمزه

جوجه تیغی؟

تو که مهربون بودی

من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشود باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال جانم آزاد!لطفا قبل از ازدواج از کلیه شرایط حقوقی خودتون اطلاعات بدست بیارید و حق طلاق رو بصورت محضری بگیرید و امیدوارم هیچوقت ازش استفاده نکنید😘
قربونت برم وقتی کسی حالش خوب نیست بهش نخند سعی کن براش مرهم باشی

چشم حق با شماست🌹